FOTO: BIPA FASHION.HR predstavlja službenu kampanju

Autor:

Franjo Matković

Jubilarno 25. izdanje BIPA FASHION.HR-a ususret uzbudljivom modnom programu predstavlja službenu kampanju, koja već tradicionalno najavljuje najznačajniji modni događaj sezone.

Vizuale i u ovoj slavljeničkoj kampanji potpisuje nagrađivani modni fotograf Franjo Matković, pod čijim vodstvom već tradicionalno iz sezone u sezonu nastaju prava umjetnička djela. I ove sezone kampanja BIPA FASHION.HR-a savršeno interpretira ključnu poruku najveće modne platforme u Hrvatskoj.

Inspiraciju za ovu kampanju Franjo Matković je pronašao u spoju klasičnog i modernog. Digitalno obrađene fotografije šalju i snažnu poruku aktualnog trenutka u kojem se virtualno isprepliće sa stvarnim, a moda savršeno sažima najbolje iz oba segmenta. Moda je kreacija, stvaranje, nadogradnja svijeta viđena očima dizajnera, koji na jedinstven način reinterpretiraju društvo i njegove pojave.

Zaštitno lice kampanje, prekrasna Gordana Dude iz agencije Talia model, u ovoj je kampanji modna heroina koja odolijeva izazovima i manifestira svoju osobnost, snagu i originalnost.

“Cilj mi je bio napraviti vizuale koji su očito digitalno manipulirani i to u tolikoj mjeri da se potpuno izgubi doticaj sa stvarnošću. Želja nam je bila prikazati nešto neopipljivo i prolazno, ali u isto vrijeme čudesno i puno mogućnosti. Moda nam upravo to pruža, beskonačne mogućnosti transformacije i kreacije, a ono što je ključno je snažna ekspresija“, izjavio je Franjo Matković povodom lansiranja kampanje.

U autorskom timu sudjelovala je i Ana Nikačević koja je bila zadužena za styling. Make up je djelo poznatog make up artiste Saše Jokovića, dok je frizuru osmislila Katica Topčić, kreativna direktorica Kevina Murphyja i dugogodišnja članica FASHION.HR tima.

Slavljeničko izdanje tjedna mode održat će se od 24. do 28. listopada na Zagrebačkom velesajmu, a svoje nove kolekcije prikazat će poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Luka, Arileo, KLISAB, Ana Maria Ricov, Morana Krklec, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, Jamoi te Ivana Janjić.

U četiri dana programa, u Paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma, u revijama najpoznatijih modnih dizajnera uživat će oko 5 000 posjetitelja, a svake sezone BIPA FASHION.HR prati više od 200 akreditiranih predstavnika medija.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.