Kolekcija Julija

FOTO: BIPA FASHION.HR Nova proljetna kolekcija Roberta Severa oduševila sve prisutne

Tjedan mode BIPA FASHION.HR započeo je ovacijama publike za novu kolekciju Roberta Severa.

Nova proljetna kolekcija Julija oduševila je obožavateljice njegovog prepoznatljivog potpisa, koji je uvijek stylish, trendi i na rubu seksipila.

Prva večer BIPA FASHION.HR-a okupila je brojne poznate goste te su iz prvog reda reviju gledale: Nina Badrić, Ana Begić Tahiri, Anita Dujić, Olja Vori, Ana Maras Harmander, Vanda Winter, Sara Renar, Katarina Baban, Sandra Lončarić, Petra Kraljev, Sonja Kovač, Lucija Lugomer i mnogi drugi.

Kolekcija za sezonu proljeće/ljeto, u kojoj je Robert Sever predstavio 60 odjevnih kombinacija, ostavlja dojam neopterećenosti i ležernosti. Posebno su se istaknule dugačke lepršave haljine cvjetnog uzorka i jarkih boja. Jedna od njih oduševila je i poznatu pjevačicu Ninu Badrić koja je zasjala u kreaciji iz nove kolekcije. Uz nezaobilazne haljine svih dužina, tu su suknje, košulje, bluze, hlače, proljetne parke te omiljeni komadi od trapera. Suvremeni proljetni stil ovog je puta inspiriran cvjetnim motivom koji se pojavio u raznim oblicima.

Dašak glamura kolekciji daju modni dodaci, prepoznatljive krune i torbice, koje savršeno upotpunjuju svaki look. Izrazito nosiva modna priča nastavak je prepoznatljivog vizualnog izričaja dizajnera.

Nakon početnog slavlja BIPA FASHION.HR-a nastavlja se modnim performansom u izvedbi Coded Edga i Martine Miholić te revijama brandova: Obekei, Yuniku, Anthony Avangard, Jamoi i KLISAB.

I ove sezone za frizure na modnoj pisti zadužen je Kevin Murphy tim pod vodstvom Katice Topčić, dok je službeni make up sponzor L’Oreal sa Sašom Jokovićevim kao voditeljem make up tima.

Robert Sever

Komentiraj