FOTO: Biotrening centar zdravlja i tjelesne forme otvara vrata u Maksimirskoj 8

Filip Popović

Biotrening centar zdravlja i tjelesne forme od idućeg tjedna otvara svoja vrata u prostoru koji se prostire na više od 1800 m2 na prvom katu Kvaternik plaze u Maksimirskoj 8.

Uređenje ovog jedinstvenog centra moralo je zadovoljiti najnovije svjetske standarde za čovjekovo zdravlje i kvalitetu života.

Centar se sastoji se od dva dijela, prvi dio je vezan uz zdravlje, a drugi uz tjelesnu formu. Poseban doprinos kvaliteti usluge Centra daju Poliklinika, Nutrilife centar i Mentalni trening.

Cijeli je centar povezan dugačkim hodnikom iz kojeg se ulazi u dvorane za grupne treninge, treninge rekreativaca i svih zaljubljenika u tjelesno vježbanje, plesne i aerobne treninge, yogu i pilates te cycling dvoranu.

U sklopu Centra postoji i Ladies only dvorana namjenjena samo ženama koje same ili s trenerima mogu napraviti trening. Tijekom vježbanja se pruža i pogled na grad, budući da su sve dvorane u staklu.

U Centru se nalazi Poliklinika Biotrening koja je specijalizirana za ortopediju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te fizikalnu terapiju, a tu je i Biotrening Lab.

Svoj entuzijazam i strast u Biotrening Centar ugradili su proslavljeni nogometni reprezentativci Ivica Olić i Nikica Jelavić uz najpoznatije hrvatske stručnjake iz svijeta kineziologije predvođeni prof.dr.sc. Igorom Jukićem, doc.dr.sc. Lukom Milanovićem te dr.sc. Ivanom Krakanom.

Iza njih je rad s Hrvatskom nogometnom i košarkaškom reprezentacijom te generacijama olimpijaca i vrhunskih hrvatskih i inozemnih sportaša.

www.biotrening.hr

Komentiraj