FOTO: Beer yoga uz novu liniju specijalnog piva Panonska

Petar Jurica

Brojni znatiželjnici predvođeni našim poznatim licima Ivanom Mišerić, Marijanom Batinić, Bojanom Jambrošićem i Dušanom Bućanom u zagrebačkom fitness centru MoFit okušali u novom načinu vježbanja – beer yogi, jednom od ‘novijih trendova’ koji sljubljuje filozofiju yoge s užitkom ispijanja piva te dokazali da yoga nije samo za žene, a pivo nije samo za muškarce.

Naši poznati Hrvati su na održanom pokaznom satu beer yoge među prvima odlučili isprobati ovaj trend izvorno nastao u Njemačkoj.

Uz stručno vodstvo yoga instruktorice Haidi Stojković dobro su se zabavljale voditeljice Ivana Mišerić i Marijana Batinić te glumac Dušan Bućan i pjevač Bojan Jambrošić, dok su u različitim položajima yoge častili nepce i aktivirali osjetila Carlsbergovim specijalnim pivom Panonska.

“I pivo i yoga opuštaju tijelo, um i dušu. Njihov spoj u beer yogu omogućuje da istovremeno uživamo u svih pet osjetila. Istovremeno je zabavno i korisno – kombinacija yoge i piva djeluje pozitivno na naše tijelo i dobro raspoloženje, smanjuje svakodnevni stres, opušta nas kako bismo nakratko zaboravili na probleme i jednostavno uživali u omiljenom piću“, izjavila je Haidi Stojković.

“U beer yogi prepoznali smo odličan spoj dviju strasti, uživanja u pivu i vježbanju yoge, koji dokazuje da ponekad ne morate raditi kompromise, već možete spojiti najbolje od dvaju svjetova. Upravo je tako nastala i naša nova linija specijalnog piva Panonska, namijenjana ljubiteljima piva koji vole istraživati druge pivske okuse“, naglasila je Vlatka Večerin, brand menadžerica u Carlsbergu Croatia.

Panonska je novi proizvodni asortiman proizvođača Pan piva i donosi najpopularnije svjetske stilove piva: Wheat, APA i Dark lager.

Wheat je pšenično pivo stabilne pjene i blago zamućene zlatne boje, nježnog kremastog okusa, uz dašak agruma.

A.P.A. (American pale ale) je ale pivo raskošne jantarne boje te bogate i stabilne pjene čiji okus karakteriziraju bogate hmeljne, cvjetne i voćne note.

Dark Lager je tamno pivo, smeđe boje kestena i bogate pjene te punog karamelastog okusa.

www.panonska.beer

Komentiraj