Becutan

FOTO: Becutanova čarolija u Ledenom parku uz Marijanu Batinić

U čarobnom okruženju Ledenog parka, na Trgu kralja Tomislava u Gradu Zagrebu, u društvu Marijane Batinić nedavno je predstavljen dječji event ‘BECUTAN ZIMSKA ČAROLIJA’.

Uz čarobnjake, vilenjake i druga stvorenja iz čarobnog svijeta, brojni mališani, mame i tate sudjelovali su u cjelodnevnom druženju i brojnim iznenađenjima u čarobnom svijetu.

Dječje predstave, igrice, pokloni obilježili su punih 38 godina, kad je i počela čarolija sa prvim Becutan proizvodom.

“Osjećam se čarobno! Čaroban je osjećaj biti dio ove priče, čarolije u kojoj sam barem na jedan dan mogla biti čarobnica koja ispunjava sve čarobne želje našim najmlađima. Bio je to divna čarolija, u kojoj sam bila okružena moćnim čarobnjacima, vilenjacima i drugim čarobnim stvorenjima iz BECUTAN ZIMSKE ČAROLIJE”, rekla je ovom prilikom Marijana Batinić.

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože. S izgrađenim identitetom i povjerenjem, tradicija branda Becutan prenosi se s generacije na generaciju.

Formula svih proizvoda napravljena je po jedinstvenoj recepturi, izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu. Istaknimo kako je jedna od osnovnih karakteristika proizvoda neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože…

foto_1, Becutan

foto_2

foto_3

Komentiraj