FOTO: Arts&Crafts Sales Exhibition – prodajna izložba članova ULUPUH-a

Arts&Crafts Sales Exhibition

Ove će se godine u Galeriji ULUPUH (Tkalčićeva 14, Grad Zagreb) po prvi puta održati Arts&Crafts Sales Exhibition, prodajna izložba članova ULUPUH-a.

Na izložbi sudjeluju redom već afirmirani autori i brendovi koji kontinuirano djeluju na domaćoj sceni: Marina Tudjina Badurina (keramika), Karaka design (modni dizajn), ETO brand (produkt dizajn), Otvoreni atelier Lumezi te Sabina Kolonić/Atelier ANIBAS (umjetnički nakit). Svi će izlagači samostalno prodavati svoje radove i biti na raspolaganju potencijalnim kupcima.

Ova je prodajna izložba pilot projekt, pokrenut u vrijeme tradicionalnog darivanja kao ULUPUH-ova podrška svojim članovima, primijenjenim umjetnicima i dizajnerima, u tržišnom plasmanu njihovih radova. U isto vrijeme, njime se nastoji razviti potrebu građana da svoj životni prostor i svakodnevicu oplemene predmetima koje odlikuju autorski izraz, umijeće izrade i dizajnerska invencija.

Prodajna će izložba biti otvorena od 16. do 23. prosinca, radnim danom i subotom od 12 do 20 sati, u nedjelju od 11 do 16 sati.

https://ulupuh.wixsite.com/prodajnaizlozba

Komentiraj