Arileo

FOTO: ARILEO Urbano i prepoznatljivo, a opet vrlo ženstveno

Ženska elegancija i gracioznost prve su asocijacije na splitski modni dvojac Arileo, koji je publiku ovosezonskog izdanja BIPA FASHION.HR-a odlučio osvojiti onim što najbolje rade.

Nakon prošle kolekcije koju su predstavili u sklopu najvećeg hrvatskog tjedna mode u kojoj su se Marija i Jurica Pirić oslonili na military trend, novim kreacijama inspiraciju su pronašli u razdoblju baroka za koje je karakteristično pretjerivanje, no koje su, svojstveno sebi, potpuno pročistili. Tek u elementima odjeće kao što su voluminozni rukavi i hlače, nit vodilja hrvatskog branda dolazi do izražaja, jer se kao i uvijek očituje kroz sitne, ali itekako promišljene detalje.

Jesensko-zimska modna čarolija s Arileo potpisom vraća u neka prošla vremena koristeći ponovno popularni uzorak pied de poule, koji cijeloj kolekciji daje dozu nostalgije. Crnom, bijelom i ciglasto crvenom bojom te materijalima poput vune i pletenine na pisti će još jednom pokazati zašto su majstori elegancije i profinjenosti.

“Kako uvijek volimo kombinirati i miješati stilove i inspiracije i ovog nam je puta bilo bitno da ostanemo vjerni našem minimalističkom stilu. Efektna konstrukcija po kojoj smo prepoznatljivi i ovog je puta u prvom planu, ali ni na koji način dominantno i preizravno, a ono od čega nećemo odstupati ni ove sezone jest to da žena koja nosi Arileo treba izgledati urbano i prepoznatljivo, a opet vrlo ženstveno“, najavljuju Marija i Jurica Pirić.

Modni brand koji godinama oduševljava brojne poznate dame hrvatske scene i u aktualnoj sezoni jesen-zima oslonit će se na svoj promišljeni dizajn. Ljubiteljice svojih kreacija osvojit će upečatljivim kaputima, statement hlačama i očaravajućim haljinama što su i pokazali atraktivnim fotografijama s modelom Gabrielom Balić u glavnoj ulozi, dok šminku i frizuru potpisuje Josip Lijić.

Na pisti jubilarnog BIPA FASHION.HR-a Arileo će se predstaviti posljednjeg dana, 28. listopada. U paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma u od 24. do 28. listopada nastupit će i ostala dizajnerska imena hrvatske scene: Robert Sever, Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Luka, Marina Design, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Klisab, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.

Komentiraj