AOC

FOTO: AOC predstavlja najbrži NVIDIA G-SYNC gaming monitor

Tvrtka AOC predstavlja najbrži NVIDIA G-SYNC gaming monitor do sad.

AOC AGON AG251FG može se pohvaliti stopom osvježavanja od 240 Hz, vremenom odziva od 1 ms i NVIDIA ULMB za smanjeno zamagljenje pokreta (motion blur).

Uz iznimno veliku brzinu odziva koju omogućuje NVIDIA G-SYNC, monitor dolazi i s ostalim naprednim gaming značajkama poput AOC Shadow Control tehnologije i ergonomskim AOC Ergo Dial postoljem.

Maksimalna uglađenost za korisnike NVIDIA-e

AOC AGON AG251FG dolazi sa 24.5-inčnim Full-HD TN panelom (16:9 formata, 1920 x 1080 piksela), koji je nešto veći od uobičajenih 24-inča koji se koriste u eSportovima. Sa stopom osvježavanja od 240 Hz i ugrađenim NVIDIA G-SYNC modulom, ovaj monitor je idealan izbor za korisnike sa NVIDIA grafičkom karticom kojima je potreban što uglađeniji dojam igranja.

G-SYNC tehnologija sinkronizira stopu osvježavanja na GPU kompatibilnim NVIDIA grafičkim karticama kako bi se uklonilo trganje ili zastajkivanje slike, kao i ulazno kašnjenje. Vrijeme odziva od 1 ms i NVIDIA ULMB značajka također smanjuju zamagljenje pokreta (motion blur) što grafiku čini kristalno čistom, a igračima omogućuje još bolju izvedbu.

“Mi u AOC-u razumijemo važnost NVIDIA-e za sve hardcore gejmere i entuzijaste. Godinu za godinom ulažemo iznimne napore u poboljšanje doživljaja pri PC-gamingu pomoću najnaprednijih tehnologija grafičkih kartica. Upravo iz tog razloga lansiramo G-SYNC verziju našeg nagrađivanog 240 Hz monitora”, rekao je Alfonso Clemente, Product Manager AOC-a.

Komfor za profesionalne gamere

Kao i prethodni AGON monitori i AG251FG dolazi sa nizom značajki koje omogućuju profesionalnim igračima udobnost, dobrobit i vrhunsku izvedbu. Za zdravo držanje tijekom igranja, AOC Ergo Dial postolje nudi ergonomske mogućnosti rada uključujući nagib, rotaciju i podešavanje visine (skala visine uključena), držač za slušalice na uvlačenje i ručicu za nošenje.

Kako bi održali oči igrača zdravim i opuštenim, AOC Flicker Free tehnologija smanjuje titranje slike kako bi se spriječilo naprezanje očiju, dok AOC Low Light Blue opcija smanjuje potencijalno štetnu plavu svijetlost. Kao dodatna prednost u tamnijim igrama, opcija AOC Shadow Control osvjetljava izuzetno tamna područja ekrana bez utjecaja na ostatak slike.

AOC AGON AG251FG bit će dostupan od kolovoza ove godine.

AG251FG značajke

Model: AG251FG
Panel: 24.5-inčni TN sa stopom osvježavanja od 240Hz
Rezolucija: 1920 x 1080 piksela
Tehnologija sinkronizacije: G-SYNC
Signalni ulaz: 1 x HDMI, 1 x DisplayPort, 4 x USB 3.0, Audio out, Microphone in/out

Komentiraj