Edin Tuzlak/KLINKA PR

FOTO: Antonija Šola, članovi grupe Colonia, Daniel Bilić i Robert Hromalić okušali se u bowling izazovu

U ugodnom ambijentu Bowling centra Zagreb poznati su imali priliku pokazati svoje znanje, ali i uvjeriti se zašto je bowling zabava kojoj je teško odoljeti.

Koliko bowling može biti zanimljiv, izazovan i nepredvidiv uvjerili su se kantautorica i pjevačica Antonija Šola, članovi grupe Colonia, poznati radijski voditelj Daniel Bilić te uspješni mladi slastičar Robert Hromalić.

Oni su imali priliku na otvorenju Bowling centra Zagreb u novouređenom Galleria Business centru pokazati koliko su uspješni u rušenju čunjeva te se upoznati sa svim čarima ovog sporta i zabavom koja privlači sve generacije. Iako rezultat u nijednom trenutku nije bio u prvom planu, poznato je da nitko ne voli gubiti pa se na stazama vodila velika borba za što boljim rezultatom.

Svi su ostavili odličan dojam, pokazavši svoj sportski duh, ali i nevjerojatnu dozu strpljenja i koncentracije da svakim novim bacanjem budu što bolji i uspješniji. Osam bowling staza bila je odlična prilika njima, ali i gostima centra da uživaju u igri koja već godinama osvaja cijeli svijet.

Prekrasno uređen interijer Bowling centra Zagreb najbolja je pozivnica za neformalna druženja te pokazivanje vještine i natjecateljskog duha u samom srcu zagrebačke metropole.

Uživajte i u disco bowlingu, večernjem izlasku, a ako vam je izgovor da ne znate ništa o ovom sportu, dočekat će vas educirani instruktori koji će vam otkriti sve tajne i mogućnosti bacanja kugle.

Komentiraj