Novu Lencia kolekciju Candy Zlatarne Celje potpisuje lijepa hrvatska sportašica Antonija Mišura Sandrić.

Jedna od najljepših hrvatskih sportašica prošle je godine postala zaštitno lice za vrhunske srebrne Lencia kolekcije u Republici Hrvatskoj. Njena prva kolekcija nakita nosi naziv Lilac.

Za Lencia kolekcije iz sezone proljeće/ljeto 2017, sportašica Anotnija Mišura Sandrić snimila je modni editorijal sa srebrnim kolekcijama Candy, Qube, Cosmic Ring i Stonehenge.

Nježne, pastelne boje kolekcije ističu ženstvenost i eleganciju laganih ljetnih kombinacija. U suradnji sa slovenskom dizajnericom nakita Olgom Košicom, odabrane su nježne boje koje se mogu nositi svakodnevno.

“Iznimno me veseli nastavak suradnje sa Zlatarnom Celje i nova Lencia kolekcija Candy. Mladenački, a opet elegantan dizajn ovu kolekciju čini neodoljivom baš poput slatkiša. Moj ljetni ormar već je usklađen s kolekcijom Candy koja nosi moj potpis i preporuku za vrhunski srebrni nakit ove sezone”, izjavila je Antonija Mišura Sandrić.

Lencia je srebrni nakit dizajniran od strane vrhunskih dizajnera Zlatarne Celje. Ovaj nakit odražava modernu viziju koja se postiže mješavinom suvremenih tehnologija i ručne izrade. Vrhunsku kvalitetu nakita jamči srebro visokog stupnja čistoće uz rodiniranu prevlaku koja štiti od kemijskih utjecaja iz zraka i kože. Atraktivan je, ugodan za nošenje i u sebi skriva drski šarm mladosti. Uz vrhunski nakit u ponudi su i brojni modeli Lencia satova.

Više informacija potražite na sljedećim internetskim adresama:

www.zlatarnacelje.si

www.lencia.si

https://www.facebook.com/ZlatarnaCeljeHrvatska?ref=ts&fref=ts

Komentiraj