Lovely bags

FOTO: Antonija Blaće zaštitno lice ‘Lovely bags’ jesenske kampanje

‘Lovely bags’ jedan je od najpopularnijih i najprepoznatljivijih brendova na regionalnoj modnoj sceni, iza kojeg se krije dizajnerica Marija Perić.

Svoju veliku ljubav prema torbama prije nekoliko godina odlučila je pretvoriti u pravi biznis koji je s vremenom stekao impresivan broj obožavateljica. Kvalitetni materijali, zanimljivi uzorci i boje, prekrasan dizajn te pristupačne cijene ono su što čine ‘Lovely bags’ omiljenim među brojnim trendsetericama diljem regije.

Karakterizira ih jedinstvenost, razigranost i upečatljivost, a idealno pristaju svakoj ženi i svakom stilu odijevanja. Dizajnerica ističe kako inspiraciju pronalazi u svemu, ponajviše u lijepim stvarima i trenucima, novim trendovima, kombiniranju različitih materijala i boja te ženama općenito. Izradi svake torbe posvećuje posebnu pažnju, osluškuje želje svojih klijentica i pretvara ih u unikatan odjevni komad koji upotpunjava svaku odjevnu kombinaciju.

Glavna uloga u kampanji za novu kolekciju jesen 2016 pripala je simpatičnoj voditeljici Antoniji Blaće. Antonija se izvrsno snašla kao Lovely žena koju je dizajnerica zamislila kao uspješnu i samosvjesnu poslovnu ženu. Novi modeli torbi izgledaju chic i ženstveno, kolekcija obiluje prelijepim jesenjim bojama, posebice zagasito crvenom, bordo, toplom smeđom i sivom, električno plavom i tamnozelenom te trendovskim detaljima poput krznenog privjeska, zanimljivih kopči i glamuroznog krokodilskog uzorka.

S obzirom da dolaze u različitim veličinama i oblicima, svaka će pripadnica ljepšeg spola zasigurno pronaći nešto za sebe. Torbe većih dimenzija idealne za dnevne prilike, praktične poslovne aktovke te trendovske manje torbice na lancu savršene za večernje izlaske.

U Republici Hrvatskoj se torbe ‘Lovely bags’ mogu pronaći na 15 prodajnih mjesta, kao i u samostalnom shopu u City Centru East u Gradu Zagrebu. Svoj model možete naručiti i preko službene Facebook stranice Lovely bags.

Model: Antonija Blaće
Styling: Lea Krpan
Hair: Ivica Palinić
MakeUp: Katarina Perić

Lovely bags
Lovely bags
Lovely bags
Lovely bags
Lovely bags
Lovely bags
Lovely bags
Lovely bags
Lovely bags
Lovely bags

Komentiraj