Goran Čižmešija

FOTO: Anita Dujić kao modna ikona u vlastitom gradu

Anita Dujić još jednom se vratila kao zaštitno lice modne kampanje za hrvatski lanac trgovina CENTRA.

Nova kampanja za kolekcije proljeće/ljeto 2017 snimljena je na ulicama Grad Zagreba. Poznata dizajnerica nakita, set dekoraterka i model, snimljena je u street style kombinacijama na najpoznatijim zagrebačim lokacijama.

Gradsku priču svojim je fotografskim objektivom ovjekovječio je Goran Čižmešija, za frizuru i šminku zaslužan je Ivica Palinić, dok cijeli projekt potpisuje Tekstilpromet marketing tim.

Modna ikona u vlastitom gradu

Sunce je sve jače, terase gradskih kafića su pune znatiželjnika koji su u potrazi za svojim modnim stilom. Budite dobar primjer, budite modna ikona u vlastitom gradu! Igrajte na sigurno- prelistajte novi CENTRIN katalog i nađite odjevnu kombinaciju u kojem ćete se osjećati zadovoljno.

Zanimljiva street style kolekcija

Proljeće/ljeto 2017 donosi neodoljivu modnu priču o urbanoj i zaposlenoj ženi koja plijeni pažnju svojim modnim izričajem. Ona je ušminkana u elegantnim dnevnim haljinama, prozračnim kombinacijama bluze i suknje kad juri na posao, a onda te iste elemente vješto kombinira i u posebnim prilikama. Istančanog je ukusa, bira odličnu formu i hit boje sezone poput crvene, plave i jarke žute.

Njezin su adut i modni detalji, torbice i šalovi koji joj daju mogućnost da naglasi vlastitu osobnost. I njezin je muškarac modna ikona – samosvjestan, odmjeren, modno zaigran i prepoznatljiv. U elegantnim spojevima hlača i majica, pamučnih pulovera i sakoa pa sve do ugodnih kombinacija bermuda i majica. Za slobodno vrijeme ona i on će odjenuti mornarski look vješto naglašavajući svoju želju za vikend bijegom na morsku obalu.

CENTRA donosi priču i za najmanje – dječake i djevojčice koji dobro znaju što žele odjenuti. Djevojčice će blistati u prekrasnim haljinicama u posebnim prigodama, ali i kombinacijama suknjica, tajica i pamučnih majica. Mali frajeri žele izgledati poput svojih velikih idola. Poput svojih očeva nose bermude i majice na kojima se nalaze veseli printevi.

Komentiraj