FOTO: Ana Gruica zaštitno lice za Bio-Oil u Republici Hrvatskoj

Bio-Oil

Poznata glumica Ana Gruica postala je zaštitno lice za brend Bio-Oil u Republici Hrvatskoj.

U sklopu kampanje pridružila se skupini trudnica kako bi im prenijela savjete i iskustva za sprečavanje nastanka i za ublažavanje nastalih trudničkih strija. Ana je tijekom trudnoće koristila suho ulje Bio-Oil i nisu joj se pojavile trudničke strije.

“Iako puno toga u trudnoći planiramo, strije nam sigurno nisu na popisu. Tijekom trudnoće na svojoj sam koži isprobala suho ulje Bio-Oil, jer su mi ga preporučile prijateljice. Koža mi je već nakon nekoliko nanošenja bila mekša i nježnija pa sam ga nastavila koristiti. U zadnjim tjednima trudnoće nije bilo uobičajenog zatezanja i peckanja kože, ni neugodnog osjećaja na koji se često trudnice žale. Nisam znala kakvi će tragovi biti nakon poroda, ali sam ostala iznenađena kada sam se uvjerila da se strije nisu pojavile“, rekla je Ana Gruica.

Skupinu trudnica Ana Gruica je darivala poklon paketima Bio-Oila i pritom im je prenijela i svoje savjete u borbi protiv strija. Osim svakodnevnog korištenja ulja Bio-Oil, Ana Gruica je tijekom trudnoće vježbala pa je svojim primjerom potaknula trudnice na vježbanje. Ukoliko je trudnoća uredna i bez preporučenog mirovanja, trudnicama se preporučuje kretanje i vježbanje kako bi se održao tonus mišića i kože. Probni sat vježbanja održan je u zagrebačkom plesnom centru Andrea’s Room kojeg vodi bivša balerina i plesna koreografkinja Andrea Solomun. Uz stručno vodstvo trudnicama je objašnjena važnost vježbanja i vježbe koje mogu izvoditi uz nadzor ili samostalno.

Bio-Oil je već godinama najprodavanije suho ulje u 17 zemalja i do sada je osvojilo više od 130 nagrada na području njege kože, a mnoge od nagrada su izglasane od strane stvarnih korisnika.

“Bio-Oil je na tržištu već 30 godina, a u Republici Hrvatskoj posljednje dvije godine. Iskustva korisnica su nam najvažnija pa nam je zato veliko zadovoljstva suradnja s Anom Gruicom i njena dragocjena trudnička iskustva. Iako se Bio-Oil suho ulje može koristiti za njegu kože cijelog tijela, njegova posebna namjena je za sprečavanje nastanka i ublažavanje nastalih strija. Također pomaže u ujednačavanju boje tena, ublažavanju bora i njihovog nastanka te dubinski hidratizira kožu”, izjavila je brend menadžerica Bio-Oila za Hrvatsku, Vanja Plačko Dodig.

Bio-Oil ulje je nastalo u Južnoafričkoj Republici, a na tržištu je prisutno od 1987. godine. Jedinstvenim ga čini revolucionaran sastojak PurCellin Oil koji omogućuje brzo upijanje u dublje slojeve kože i nakon kojega na koži ne ostaju masni tragovi. Ulje je kombinacija prirodnih ulja lavande, nevena, ružmarina i kamilice koji su bogati vitaminima A i E. Jedinstvena formula Bio-Oila pomaže u poboljšanju strukture kože, a ujedno i usporava preuranjeno starenje kože.

Bio-Oil_7

Bio-Oil_6

Bio-Oil_5

Bio-Oil_4

Komentiraj