FOTO: Amway Essentials by Artistry kolekcija nadahnuta prirodom

Amway Essentials by Artistry

Nova Essentials by Artistry™ kolekcija nadahnuta je prirodom.

Proizvodi iz kolekcije odgovaraju svim tipovima kože, jer sadrže ekskluzivne formule za kontrolu masnoće te su primjerene za sve dobne skupine. Napravljeni su od biljnih sastojaka, a sadrže acerola trešnju, proizvedenu na Nutrilite™ farmi te su obogaćeni antioksidansima i vitaminom C.

Jednostavnost, brzina djelovanja i učinkovita njega kože dolaze kao gel-sredstvo za čišćenje lica, hidratantna krema, lagani losion i maramice za uklanjanje make-upa.

Essentials by Artistry™ gel–sredstvo za čišćenje dubinski čisti kožu i uklanja make-up, višak masnoće i nečistoće, što kožu čini svježom i čistom. U svakodnevnoj njezi kože, ovaj gel čisti, tonira i osvježava odjednom. Napravljen je na bazi vode i dubinski čisti kožu, čini ju mekom i pH uravnoteženom. Nježna formula kombinacije antioksidansa i antimikrobnog krastavca s umirujućim učinkom Aloe Vere osvježava i hidratizira kožu.

Essentials by Artistry™ hidratantna krema za suhu kožu hidratizira bez ostavljanja masnog traga na koži. Ona njeguje suhu kožu s 12-satnom hidratacijom. Također, prirodno dobiveni sastojci jačaju zaštitnu barijeru kože, a plavi lotus ju umiruje i sprječava njeno daljnje oštećenje. Mješavina hidrolipidne matrice smanjuje vidljive tanke linije uzrokovane suhoćom kože. Formula je bez mirisa, pa je prikladna i za izrazito osjetljivu kožu.

Essentials by Artistry™ lagani losion napravljen je tako da neprekidno hidratizira i njeguje kožu. Kontrolira višak masnoća te na taj način smanjuje neželjeni sjaj kože i ne sadrži ulja koja začepljuju pore. Također, štiti kožu od budućih oštećenja je sadrži blagotvorne antioksidanse, a sastojak kamilice dodatno umiruje kožu. Mješavina antioksidansa (vitamina E, ekstrakta acerola trešnje i krastavaca) bore se protiv slobodnih radikala od onečišćenja, štetnih utjecaja iz okoliša i UV zračenja koji mogu oštetiti kožu.

Essentials by Artistry™ maramice za uklanjanje make-upa su prije svega učinkovite, ali i nježne te se koriste u jednokratnoj upotrebi kao sredstvo uklanjanja teške i dugotrajne šminke. Brzim i učinkovitim uklanjanjem make-upa otklanjaju se automatski i sve druge nečistoće na koži, a pritom se ne začepljuju pore. Ove maramice sadrže vitamin E, koji je djelotvoran i učinkovit sastojak koji štiti prirodnu vlažnost kože te sadrže niz drugih prirodno dobivenih sastojaka, poput kamilice s antioksidansima i antimikrobni ekstrakt zelenog čaja.

Komentiraj