Jure Perišić

FOTO: Ambasadorice branda prve isprobale BiteMyStyle cruise kolekciju

Ambasadorice branda prve su isprobale i predstavile BiteMyStyle cruise kolekciju.

Modni dizajner Zoran Aragović će na skorašnjem eventu BIPA FASHION.HR-u Cruise Collection dokazati kako mornarske prugice ne moraju uvijek biti plave, što je predstavio u svojoj novoj BiteMyStyle cruise kolekciji.

„Ovo ljeto zamišljam vrlo ležerno, opuštajuće u odjeći bogatih boja koja ne sputava u ljetnim aktivnostima i koja je prije svega vrlo praktična i udobna za tople dane“, najavljuje Zoran Aragović.

U prepoznatljivom razigranom stilu, bogatog kolorita s prugicama u svim varijacijama, dizajner otkriva kako će ljetni modni hit biti upečatljivi neon u žutoj, zelenoj i rozoj boji. Kako najbolje kombinirati njegove zanimljive ‘mornarske’ komade prve su pokazale ambasadorice brenda BiteMyStyle: Anđa Marić, Lorena Nosić i nova pjevačica grupe Detour, Gina Viktorija Damjanović.

Casual nosive komade, primarno haljine od sportskoj varijanti s kapuljačom do romantičnih s volanima u mini ili uvijek aktualnoj maksi dužini, obilježava bijela boja nadopunjena žutom, tirkiznom i rozom. Odjevni modeli su izrađeni od pamuka, viskoze te bijelog neoprena kojeg dizajner već nekoliko sezona koristi u svojim kolekcijama. Cruise kolekcija Zoran Aragović upotpunjena je i s nekoliko modela kupaćih kostima…

Revija BiteMyStyle na rasporedu je druge večeri modnog eventa BIPA FASHION.HR Cruise Collection (27. lipnja), koji se ove sezone prvi put odvija na prekrasnom platou Gradec Galerije Klovićevi dvori.

Jure Perišić
Anđa Marić, Lorena Nosić, Gina Viktorija Damjanović
Jure Perišić
Anđa Marić
Jure Perišić
Gina Viktorija Damjanović
Jure Perišić
Lorena Nosić

Komentiraj