Adventsko klizalište Žuti Mačak

FOTO: Adventsko klizalište Žuti Mačak i ove godine ispred ulaza u Arena Centar

Advent u Zagrebu, koji ove godine po treći put brani titulu najboljeg u Europi, ponovo je bogatiji za Adventsko klizalište Žuti Mačak ispred glavnog ulaza u Arena Centar.

Rasplesane maskote, klizačice, disko na ledu i mnogi drugi sadržaji zagrijali su brojne posjetitelje i poznata lica poput Petre Kurtele, Ane Begić, Jasne Palić–Picukarić, Saše Bunete, Dubravka Dude Šimenca, Stjepana Božića i ostalih ljubitelja zimskih radosti

“Sjajne reakcije posjetitelja proteklih godina potakle su nas da i ove godine nadmašimo sva očekivanja. Naš tim s Arena Centrom naporno je radio kako bi Adventsko klizalište Žuti Mačak doveo u ‘savršenu klizačku formu’ te ponovno osvojio srca najzahtjevnijih ljubitelja blagdanskih atrakcija. Osim što se trudimo ponuditi dodatni sadržaj adventskom Zagrebu, želimo potaknuti mališane na druženje u pozitivnom okruženju i na usvajanje zdravih navika. Zato i ove godine omogućujemo školu klizanja za velike i male uz iskusne instruktore, bogat zabavni program i još mnoga iznenađenja”, izjavila je Antonija Kolarić, direktorica marketinga Žutog Mačka.

Klizalište je otvorila dječja predstava ‘Tko je pobijedio Ledenu zlicu’ s glumcima Jasnom Palić–Picukarić i Sašom Bunetom, klizačicama iz Skating kluba LEDA te rasplesanim maskotama nakon kojih je uslijedilo fotografiranje i disko na ledu, prigodni facepainting te pravljenje figura od balona.

“Adventsko klizalište Žuti Mačak podsjeća na važne stvari koje često zaboravljamo tijekom blagdana. Kvalitetno provedeno vrijeme s najmilijima trebalo bi nam svima biti prioritet nad ostalim obvezama. Upravo ovdje imamo sve na jednom mjestu, prijeko potreban edukativni i zabavni sadržaj za naše mališane te bezbrižno blagdansko druženje za nas roditelje”, prokomentirala je glumica Ana Begić.

”Ovo je zaista sjajna stvar za našu djecu, jer ih potiče na usvajanje zdravih navika. Koliko god se o tome pričalo, trend nekretanja sve više prevladava u našem društvu. Zato uvijek pozdravljam inicijative kao što je ovo klizalište, jer nudi zabavnu i zdravu zimsku aktivnost u pozitivnom društvu vršnjaka i stručnog klizačkog tima”, složio se s prije rečenim i boksač Stjepan Božić.

Žuti Mačak pruža još mnogo razloga za dolazak na klizalište sve do 31. siječnja sljedeće godine.

Škola klizanja, disko na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu svakog vikenda, predstave, maskote čine Adventsko klizalište Žuti Mačak neizostavnim okupljalištem najboljeg adventa.

www.zutimacak.hr 
www.arenacentar.hr/advent

Komentiraj