FOTO: ‘Adventska razglednica’ s najljepšim Hrvaticama

PR/direkcija MUH, privatni albumi, facebook.com

Budući da je prosinac najljepše doba u godini kada započinje adventska čarolija u svim dijelovima Hrvatske, naših 19 ljepotica, sve redom Miss Universe Hrvatske, dočarale su ljepotu i raskoš gradova za božićne blagdane.

Zagreb, Split, Rijeka, Dubrovnik, Opatija, Vinkovci samo su neki od gradova čije razglednice krase naše missice.

Zagreb glasi kao najbolja europska adventska destinacija. Ivana Mišura, Natalija Prica, Sarah Ćosić, Ivana Delač , Marijana Kužina, Jelena Glišić, Barbara Ljiljak i Elizabeta Burg prošetale su centrom i otkrile ono najljepše u gradu.

Jeleni Glišić prosinac je najljepši mjesec u godini pa nastoji iskoristiti svaki slobodan trenutak za šetnju gradom uz najbolje fritule i male sarmice. Sarah Ćosić ističe kako nije ljubiteljica zime i hladnoće no obožava Božić jer je tad cijela obitelj na okupu. Elizabeta Burg, lijepa Miss Universe Hrvatske iz 2012. godine voli blagdane zbog svečane atmosfere, obiteljskog okupljanja, mirisa kolača s cimetom i radosnih lica njezinih mališana.

Elizabeta Burg

Natalija Prica sretna je što je i ove godine Advent u Zagrebu ponovno proglašen najboljim u Europi.

”Kao dvije najdraže lokacije izdvojila bih park Zrinjevac na kojem se nalaze razni štandovi gdje se mogu kupiti suveniri, štrudle, kuhano vino i ”Tomislavac” koji mališane oduševljava Ledenom bajkom, gdje i djeca i odrasli mogu klizati”, rekla je Natalija Prica. Njezino oduševljenje dijele i ostale ljepotice koje su baš grad Zagreb odabrale za svoju adventsku razglednicu.

Natalija Prica

U Rijeci uživaju Ivana Paris, Maja Cecić-Vidoš i Snježana Lončarević, a ono što ističu kao lijepo ukrašeno jesu Korzo, Koblerov trg i Trsatska gradina. Maja ne stigne uživati u adventima diljem Hrvatske i šire zbog djece i njihovih obaveza, ali zato je ove godine Advent došao k njoj na Trsatsku gradinu.

“Čak 11 kilometara božićne rasvjete krasi naš Trsatski dragulj. Tu se jednostavno mora doći i uživati u predivnom blagdanskom ugođaju”, istaknula je.

Snježana Lončarević koja je titulu ponijela 2008. godine uživa u šetnjama okićenim ulicama, a najviše je ispunjavaju zajednički obiteljski trenuci baš kao i Ivanu Paris.

Snježana Lončarević

”U toplini vlastitog doma uz najmilije tada stvaramo sjećanja koja ćemo pamtiti zauvijek”, kazala je Ivana Paris.

Ivana Paris

Advent u Opatiji vratio je idilu na opatijske ulice, trgove i parkove, romantično ukrašene blagdanskom rasvjetom. Ivana Delač rodom je iz Rijeke, no studentske dane u vrijeme pauza od predavanja provodila je u ovom lijepom turističkom središtu kojem se i danas rado vraća.

Ivana Delač

Splitska riva zasjala je u punom svjetlu, a različiti trgovi u centru interesantna su lokacija za druženja i fotografiranja. Biljana Mančić, Renata Lovrinčević, Jelena Maroš i aktualna Miss Universe Hrvatske, Shanaelle Petty, izabrale su interesantne lokacije koje vrijedi razgledati. Biljanu adventska čarolija vraća u djetinjstvo i u doba veselja božićnim poklonima.

”Grad je lijepo uređen, predivno je vidjeti šušur u gradu, ljude kako se vesele i druže, svira muzika”, priča Biljana Mančić. 

Biljana Mančić

Renata naglašava da je Đardin zanimljiv i pun likova iz bajke, što je posebno prilagođeno za one najmlađe. Jelena Maroš je uživala u gastonomskoj ponudi u Splitu te istaknula kako su dalmatinski i morski specijaliteti delicije u kojima vrijedi uživati.

Renata Lovrinčević

Advent u Vinkovcima posjetila je Marijana Rupčić, Miss Universe Hrvatske 2004.

”Centar grada lijepo je uređen, a kako sam ja prva missica iz Slavonije odlučila sam razglednicu napraviti baš ovdje”, ponosno je rekla.

Marijana Rupčić

Ljepote Dubrovnika istaknute su blagdanskom rasvjetom u staroj jezgri grada, a naša Miss iz 1998. godine, Ivana Gržetić, pronašla je i kadrove za fotografiranje. Ulice ukrašene lovorovim vijencima i narančama, miris prikala i kuhanog vina, vesela atmosfera oko kućica na Stradunu te bogat program Dubrovačkog zimskog festivala čine Advent vremenom u kojem Dubrovčani najviše uživaju u svome gradu.

Ivana Gržetić

Uz bok nagrađenom Zagrebu stoje Beč i New York, a iz prve ruke u konkurentnost austrijske adventske prijestolnice uvjerila se Lana Obad rekavši kako je Zagreb ipak dokazano bolji. Barbara Filipović boravi trenutno u New Yorku gdje će i dočekati Novu godinu na Times Squareu.

Kroz ove lijepe adventske razglednice missice žele svim čitateljima blagoslovljene božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2018.godinu.

Komentiraj