FOTO: Advent u Gradu Čakovcu donosi jedinstvenu blagdansku čaroliju u Međimurje

Grad Čakovec

Grad Čakovec i ove je godine pripremio zanimljiv adventski program za sve Čakovčane i posjetitelje, kojih je svake godine sve više, dok je sam program svake godine bogatiji.

Od 25. studenog Grad Čakovec odiše jedinstvenim blagdanskim ugođajem i ponudom koja će obuhvatiti najkvalitetnije kontinentalne tradicijske domaće proizvode.

Glazbeni nastupi, kreativne radionice, predstave za djecu, filmoteke, putopisna predavanja samo su dio zanimljivog programa koji je Čakovec pripremio za posjetitelje. Osobita novost je Prvi međunarodni festival karikatura koji će se premijerno predstaviti.

Kako bi ugođaj bio potpuniji, program Adventa proširit će se i u Atrij Starog grada. Na taj način želi se oživjeti Stari grad i prigodno urediti jedan od najljepših dijelova povijesnog grada.

“Iznimno smo ponosni na bogat program koji je Grad Čakovec pripremio ove godine i kojim smo obuhvatili i Atrij Starog grada. Vjerujemo kako će turistička ponuda tijekom Adventa nadmašiti sva očekivanja i da ćemo ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Hvala mojim vrijednim Čakovčanima koji su dali uistinu vrijedan doprinos adventskom programu i što ćemo na uistinu jedinstven način predstaviti naš grad. Ponosni smo što Grad Zrinskih adventskom ponudom može parirati svim hrvatskim gradovima”, rekao je gradonačelnik Stjepan Kovač.

Ovo je samo jedna u nizu manifestacija koje Grad Čakovec redovito priprema za građane i brojne posjetitelje. Veliku posjećenost bilježilo je Antunovsko proštenje, Porcijunkulovo, Jesenska rapsodija, Dan grada Čakovca i drugi događaji.

Program Adventa u Gradu Zrinskih će biti dostupan tijekom idućeg tjedna na web stranicama Grada Čakovca.

Advent Čakovec

Advent Čakovec

Advent Čakovec

Advent Čakovec

Advent Čakovec

Komentiraj