Band Flyer promovira svoj treći studijski album ‘Flyer 3’ u izdanju Croatia Records, u srijedu 10. siječnja 2018. godine u Vintage Industrialu.

Ulaz se ne naplaćuje, a uz standardnu postavu benda, na pozornici će im se priključiti i brass sekcija te backvokali, a čekaju vas nove stvari i one najbolje s prva dva albuma.

Grupa Flyer prisutna je na sceni mladih bendova od davne 1996. godine. Današnja postava banda ima osam članova. Vokali su : Petra Kožar kao glavni vokal, Ivan Dumalovski Janjušić – gitara, Ivo Dunat – bass, Željko Kožar – bubanj i Mario Kovač – klavijature.

Na novom albumu, ostvarena je i suradnja sa brass sekcijom svjetski poznatog acid jazz banda INCOGNITO koja se pojavljuje na četiri pjesme i vokalna suradnja sa IMAANI, jednom on famoznih vokalististica iz istoimenog projekta. Navedena ekipa glazbenika u stalnoj su postavi banda koji prati legedarnog STINGA na koncertim turnejama.

Za vizualni identitet Flyera na trećem albumu brine se Dinko Pasini (dizajn i video) i Ivo Dunat (fotografija) iz KLIKAM STUDIJA.

Flyer se predstavio sa novim singlom kao najavom trećeg albuma. Riječ je o pjesmi ‘Inspiracija’ koja je odmah skočila na same vrhove top lista. Od 2013. Flyer započinje suradnju s producentom Zvonimirom Dusperom Dusom, koji producira singlove Ruke, Pjesma za dvoje i Sve je u redu.

Godinje 2015., Flyer ponovo surađuje s prvim producentom, Goranom Martincem koji producira singlove More, Nismo sami, Radio i Kako da te ne volim.

Flyer objavljuje svoj treći album pod nazivom ‘Flyer 3’ u svibnju 2017. godine. Uz puno live nastupa, rada na zvuku, slici,modi, fotografiji, designu, njihova priča se nastavlja….

*****************************************************************

Više informacija o programu Vintage Industriala:

www.vintageindustrial-bar.com

www.facebook.com/vintageindbar

www.instagram.com/vintageindzagreb

Komentiraj