FLEET rent-a-car dodatno unaprijedio svoj informacijski sustav

facebook.com

Vodeća hrvatska tvrtka za najam vozila FLEET rent-a-car potpisala je vrijedan ugovor s tvrtkom HEMA, koja radi u sklopu branda Setcor, na temelju kojeg će Setcor poznatoj tvrtki za najam vozila pružati nove IT usluge – pohranu u Premium Private Cloudu i Disaster recovery, odnosno oporavak u slučaju nepogode.

Tvrtke FLEET rent-a-car i HEMA d.o.o. veže dugogodišnja suradnja u sklopu koje je HEMA pružala usluge održavanja IT sustava, IT konzalting i osiguravala softverske licence.

Prepoznavši važnost optimizacije rada informacijskog sustava s primarnim ciljem očuvanja sigurnosti podataka i povećanja ulaganja u vlastitu infrastrukturu, FLEET rent-a-car osigurao je za svoje klijente vrhunsku, brzu i pouzdanu uslugu.

“U svakom trenutku svjesni smo velike odgovornosti koju snosimo za naše klijente i brinemo se o tome da naš sustav funkcionira besprijekorno. Zahvaljujući suradnji sa Setcorom posve smo sigurni da naš IT sustav pruža najbolju moguću podršku, što nam omogućava da naše napore usmjerimo u daljnje razvijanje usluge koja će dodatno olakšati klijentima unajmljivanje vozila”, rekao je Krešimir Dobrilović, predsjednik Uprave tvrtke FLEET rent-a-car.

FLEET rent-a-car jedna je od vodećih tvrtki za najam vozila na području jugoistočne Europe. S obzirom na to da je iznimno važno osigurati transparentnost usluge, pravovremene informacije o dostupnosti vozila, mogućnost najma kroz online poslovanje i trinaest poslovnica diljem Republike Hrvatske ključnu ulogu ima kvalitetan i siguran IT sustav o čemu brine Setcor…

Komentiraj