Nacional

FINALA KUPA Naslovi Hajdukovim pionirima i juniorima, te Dinamovim kadetima

U petak su u Ludbregu odigrana finala Hrvatskog nogometnog kupa za pionire, kadete i juniore, a sva su se finala igrala između Hajduka i Dinama. Nogometaši Hajduka slavili su u kategorijama pionira i juniora, dok je Dinamo slavio u kategoriji kadeta.

U konkurenciji pionira slavio je Hajduk, preokretom nakon što je Šaranić donio vodstvo Dinamu već u trećoj minuti. Na 1:1 poravnao je Galić s 11 metara, da bi Bebić u 69. i Ljubičić u četvrtoj minuti sudačke nadoknade donio pobjedu Hajduku (3:1).

U kadetskom finalu poveo je Hajduk preko Šega, a potom Pršir, Matin i Blagaić poreokreću utakmicu, nakon što je Kreković isključen u redovima Hajduka.

Finale u kategoriji juniora odlučeno je tek jedanaestercima, nakon neriješenih 2:2. Ćuže je pogodio za vodstvo Dinama u petoj minuti, poravnao je Hudećek autogolom u 18. minuti, a u 81. minuti Delić pogađa za prednost Hajduka 2:1. Samo dvije minute kasnije Đurasek je vratio rezultat u egal. U raspucavanju je Hajdukov vratar Matijaš obranio pokušaje Pranjića i Špikića, a svi su splitski izvođači bili precizni za osvajanje Kupa.

Komentiraj