Film “Music” osvojio najviše Zlatnih malina, i Rudy Giuliani je nagrađen

Kada su se u veljači objavile nominacije za nagradu Zlatni globus, jedno od najvećih iznenađenja bile su dvije nominacije za film „Music“ u kojem je kao redateljica debitirala pjevačica Sia. Iako je već tada film dobio loše  kritike, on je bio nominiran za najbolji film u kategoriji komedije ili mjuzikla, dok je Kate Hudson bila nominirana za najbolju glumicu. U tom filmu Kate Hudson glumi bivšu narko dilericu koja brine o svojoj autističnoj polusestri koju glumi Maddie Ziegler. Film nje osvojio ni jedan Zlatni globus ali je zato u subotu navečer osvojio čak tri Zlatne maline, nagradu za najgora filmska ostvarenja u protekloj godini. Nagrade su osvojili Kate Husdon kao najgora glumica, Maddie Ziegler kao najgora sporedna glumica i Sia kao najgora redateljica.

Za nagori film proglašen je dokumentarac „Absolute Proof“ a Mike Lindell je za svoju ulogu u tom filmu proglašen najgorim glumcem. Radi se o filmu koji objašnjava kako je Donald Trump prevarom izgubio posljednje predsjedničke izbore. Mike Lindell, koji je ujedno i ko-redatelj filma, direktor je kompanije MyPillow i veliki je Trumpov prijatelj.

Zanimljivo je i da je komedija „Borat Subsequent Moviefilm“ osvojila dvije Zlatne maline i to u kategorijama za najgoru sporednu ulogu i za najgoru glumačku kombinaciju. Obje nagrade osvojio je Rudy Giuliani s time da je u potonjoj kategoriji osvojio nagradu zajedno sa patentom na svojim hlačama.

Komentiraj