Filipović odgovorio Klisoviću: “Očito su toliko frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice da više ne znaju što učiniti”

Kandidat za gradonačelnika Zagreba iz redova HDZ-a na društvenoj mreži Facebook odgovorio SDP-ovom kandidatu Jošku Klisoviću, koji je, odgovarajući premijeru Andreju Plenkoviću, da je ‘bizarno kandidirati osobu koja glasa za promašene proračune’.

“Čitam maloprije ovaj pokušaj spina kolege Klisovića. Naime, Andrej Plenković izrazio je čuđenje što se Klisović i u ovakvim okolnostima pere od pokojnog gradonačelnika Milana Bandića tvrdeći da ga ne poznaje, a isti taj Milan Bandić došao je na mjesto gradonačelnika iz SDP-a i na funkciji je bio duže od 20 godina.

To nam pokazuje i koliko je Klisović upućen u poznavanje gradskih tema. Istovremeno pokušava imputirati Plenkoviću bliskost pojedinih ljudi s Bandićem. SDP i njegov kandidat očito su toliko frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice da više ne znaju što učiniti kako bi privukli pozornost.

To samo potvrđuje da je jedini sadržaj politike lijevih stranaka bilo rušenje Bandića. Međutim, stjecajem novonastalih okolnosti, ta je politika već danas prošlost, a oni nemaju više što ponuditi.

Građanima Zagreba danas treba novi model upravljanja gradom. To ću im i ponuditi jer čvrsto vjerujem da novim modelom upravljanja mogu pridobiti njihovo povjerenje”, poručio je Filipović na Facebooku.

Predsjednik Vlad i HDZ-a, podsjetimo, u ponedjeljak je izjavio da postoje kandidati koji su u stanju reći da nisu osobno poznavali Milana Bandića, koji je tu bio gradonačelnik 20 godina. “To je rekao gospodin Klisović iz SDP-a”, kazao je novinarima Plenković.

Nije trebalo čekati dugo za odgovor Joška Klisovića. On je poručio kako je bizarno kandidirati osobu koja “glasa za promašene proračune”.

Klisović odgovorio Plenkoviću: “Bizarno je kandidirati čovjeka koji je glasao za promašene proračune”

Komentiraj