Filipović na predstavljanju kandidatkinja za zamjenice komentirao izjave protukandidata

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović predstavio je u utorak kandidatkinje za zamjenice gradonačelnika Mirjanu Kujundžić Tiljak i Ivu Hraste Sočo, o čemu je Nacional jučer prvi pisao.

Doznajemo: Zagrebački HDZ odlučio o zamjenicama Filipovića, jedna je bila Hasanbegovićeva pomoćnica

Filipović je komentirao optužbe svoje protukandidatkinje Vesne Škare Ožbolt koja je je u nedjelju rekla da je “u posljednje vrijeme izložena Filipovićevom fabriciranom napadu koji plasira priče da iza nje stoje moćnici i veliki donatori”.

O Jeleni Pavičić Vukičević rekao je da bi bilo dobro da prokomentira kako je cijena projekta sljemenske žičare narasla s 300 na 750 milijuna kuna, a ne je li nešto sigurno ili nije. O njenoj izjavi da će raspisati natječaj za novi Dinamov stadion rekao je: “Prvo je rekla da će rušiti tribinu pa graditi novu, sad kaže da će raspisati novi natječaj za stadion. Nikakva parcijalna rješenja nisu dobra, a raspisivati natječaj manje od mjesec dana prije izbora je samo jeftini populizam, ništa drugo.”

U svojoj se kampanji, rekao je Filipović, fokusira na bitne stvari “koje mogu poboljšati život svih sugrađana, transparentne financije i uspješnu objavu”. “Ne bavim se videima i glazbenim ukusima svojih protukandidata”, rekao je Filipović aludirajući na spot koji je Miroslav Škoro napravio s reperom Zizijem, poznatim po svojim desničarskim stavovima, kao i po svojim koketiranjem s ustaškim i nacističkim simbolima.

Komentiraj