Filipović baš voli temu glazbe: “Ja sam slušao Notorious B.I.G.-ja”

Davor Filipović, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba, u utorak je gostovao u ‘Studiju 4’ HRT-a, a razgovor se nekako ponovno usmjerio prema – glazbi.

Podsjetimo, prije desetak dana Filipović je, komentirajući smrt Đorđa Balaševića kojem su zagrebački fanovi odali počast postavivši ćirilični natpis ‘bećarac’ na pločniku u Ilici, izjavio da nije slušao Balaševića i da zna samo jednu njegovu pjesmu – ‘Nikad kao Bane’. Što se tiče natpisa na Ilici, Filipović je tada rekao da transparent nije vidio, ali da bi se u Hrvatskoj trebalo koristiti služebno pismo. “Osobno ne znam ćirilicu, natpis u Ilici ne bih mogao ni pročitati”, rekao je Filipović.

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba: ‘Ćirilica u Ilici za Balaševića? Treba koristiti službeno pismo’

U utorak je, pak, pričao kako je osnovnu školu pohađao u četiri različita grada te naglasio da su mu ta iskustva značajno proširila vidike.

“Upravo taj način odrastanja naučio me da nikoga ne promatram kroz ime i prezime, način na koji govori, pismo koje koristi ili glazbu koju sluša”, rekao je Filipović i pa se pohvalio da je tijekom boravka u Americi slušao – Notorious B.I.G.-ja.

“Ne vidim nikakvu poveznicu između glazbenog ukusa i pisma ili činjenice da nisam ćirilicu učio u školi s tim da želim podići kvalitetu svih naših sugrađana u Zagrebu”, rekao je.

Komentiraj