FERNANDO TORRES “Ovo finale je najvažnija utakmica u mom životu”

EPA/KAI FOERSTERLING

Večeras je u Milanu, na legendarnom stadionu San Siro, na rasporedu finalna utakmica ovogodišnje Lige prvaka u kojoj će od 20:45 sati snage odmjeriti dva madridska kluba – Real i Atletico.

Napadač Atletica Fernando Torres (32) vjeruje kako je današnji susret ‘najvažnija utakmica’ u njegovom životu. Španjolac je već podigao jednu ‘kantu’ Lige prvaka, sa Chelseajem 2012. godine.

Ipak, od svog debija 2001. godine te povratka prošle godine, Torres nije osvojio niti jedan trofej s Atleticom. “Ovo je drugačije, posebno”, rekao je španjolski napadač. “Taj sam naslov želio otkako sam bio klinac. Bez sumnje, ovo je najvažnija, najveća i najljepša utakmica u mom životu”, dodao je.

Torres je trenutno na posudbi u Atleticu iz Milana, a posudba završava na kraju sezone. “Što god mogu napraviti za klub koji mi je pružio priliku na početku karijere, ekipi za koju sam navijao od pete godine, napravit ću. Bilo bi to toliko drugačije od svega što sam u karijeri osvojio”, rekao je Torres, koji je sa španjolskom reprezentacijom osvojio naslov europskog i svjetskog prvaka. Ove je sezone za Atletico postigao 12 golova.

Komentiraj