Facebook poboljšao postavke za korisnike

Facebook je poboljšao postavke za svoje korisnike, piše usatoday.com.

Poznata društvena mreža na ovaj način svojim korisnicima nudi lakšu kontrolu nad sadržajima koji međusobno razmjenjuju te alate za brisanje sadržaja. 

Novo postavljenu ‘Privacy Shortcuts sekciju’ na mobilnoj aplikaciji možete jednostavno koristiti uz samo nekoliko dodira zaslona i uz jasno objašnjenje funkcioniranja ove opcije. 

Pomoću ‘Privacy Shortcuts’ možete pregledavati “dijeljene” sadržaje ili ih brisati, što se tiče reklama na facebooku, njihov “račun” možete dodatno osigurati pomoću duple ovjere vjerodostojnosti…

Tu je i nova ‘Access Your Information sekcija’ pomoću koje upravljate sa svojom aktivnošću na društvenoj mreži te možete napraviti kopiju sadržaja koji ste “dijelili”…

“Prošli tjedan je pokazao kako trebamo pomoći ljudima shvatiti kako Facebook funkcionira i kako funkcionira mogućnost izbora nad sadržajem i podacima. Ove značajke se odnose na transparentnost, a ne na dobivanje novih prava da se sakuplja, koristi i dijele osobni podaci”, napisano je između ostalog u nedavnoj objavi tvrtke Facebook.

Komentiraj