Fabular

FABULAR Nova branding agencija na tržištu komunikacija

Hrvatska i svjetska komunikacijska industrija bogatija je za novu branding agenciju.

Anja Bauer Minkara i njen tim stručnjaka nastavljaju profesionalni put u novoj agenciji pod nazivom Fabular.

“Završili smo jednu uspješnu priču te je došlo vrijeme za nove izazove. Fabular čini dobro uigran tim iz Brandoctora s dugogodišnjim iskustvom u brandingu i strateškom pristupu komunikaciji. Cilj nam je stvarati nezaboravne branding priče koje potiču stvaranje pozitivne promjene. Brojni klijenti iz različitih industrija prepoznali su važnost kvalitetnog brandinga i vjerujemo kako Fabular ima svijetlu budućnost na hrvatskom, regionalnom i svjetskom tržištu”, rekla je Anja Bauer Minkara.

Anja Bauer Minkara, Fabular
Anja Bauer Minkara

Važno je naglasiti kako je osnivačica nove tvrtke i autorica jedinstvene metodologije ‘8 sastojaka koji grade brand™’ koja se koristi za provjeru snage branda, kao i niza članaka o brandingu i brand strategiji.

Anja Bauer Minkara je s poslovnim partnerima 2004. godine osnovala Brandoctor, agenciju specijaliziranu u području izgradnje brandova, imenovanja branda, vizualnog identiteta i brand implementacije. Zanimljivo je kako su čak osam godina zaredom bili dobitnik REBRAND 100® Global Awardsa – najvećeg svjetskog priznanja za branding i rebranding. Godine 2015., kao brand konzultanti agencije Brandoctor, uvršteni su u REBRAND Hall of Fame™ – čime su uvršteni među 26 najboljih brand konzultanata svih vremena na svijetskoj razini. Kroz dvanaest godina kao senior brand consultant i partner Anja Bauer Minkara vodila je preko 70 projekata izrade brand i komunikacijskih strategija.

Neki od najvažnijih projekata su bili: Oryx Grupa, Degordian, Osječko pivo, One2play, Lantea Grupa, Froddo, Babycenter, Grawe Hrvatska, Stina vino, Krapinsko-zagorska županija, Grad Varaždin, AutoZubak, bio&bio, Hotel Belvedere, Hoteli Medora, Hotel Amarin, Adrience, Sladonia i Teatar Exit.

Osim REBRAND 100®, agencija Brandoctor osvojila je niz drugih međunarodnih priznanja i nagrada poput Benchmarks, Red Dot, Art Directors Club New York i Design Week London.

Fabular je s radom krenuo 1. veljače te će zasigurno privući pažnju novim projektima…

Fabular_logo

Komentiraj