Nakon što je ravnatelj splitkog KBC-a u utorak objavio kako gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara ima zloćudni tumor, konferenciju za novinare održali su Oparini zamjenici Jelena Hrgović i Nino Vela, te objavili tko će voditi grad Split u odsutnosti gradonačelnika.

“Kratko će vrijeme gradonačelnik biti odsutan i mi kao njegovi zamjenici preuzet ćemo sve dužnosti na sebe, koje je on obavljao, a resori su i ranije bili raspodijeljeni. To radimo protekla dva dana, imamo redovne kolegije sa savjetnicima, jedan dio posla je bio vrlo uplaniran i nastavljamo naprijed kako smo i započeli. Imamo dobru volju i dobru vjeru u ovoj stvari i vjerujemo da će sve izići naprijed. Opara je ozbiljan čovjek, gradonačelnik i borac i zajedno smo uz njega i učinit ćemo sve da damo ljudsku potporu, ali i na terenu, da grad besprijekorno funkcionira. Prihvatili smo ozbiljno svoje dužnosti i u tom smislu nastavljamo tako i dalje”, rekla je na konferenciji Jelena Hrgović.

“Nešto ovakvo nitko ne može predvidjeti i to je jedan veliki izazov. Andro kao vodeći čovjek našeg tima, naš je gradonačelnik i s njim dogovaramo sve. Odmah smo dogovorili kako dalje i ovo smo prihvatili kao novo stanje, izazov, odgovornost. Jelena i ja smo imali usklađene aktivnosti i nastavljamo i dalje. Malo nam se raspored promijenio, jer veliki posao koji je Andro vukao moramo nas dvoje rasporediti, ali kako smo i dosad naišli na puno posla i cijeli dan dajemo cijele sebe u to, volimo ovaj posao, ovaj grad i domovinu i nastavit ćemo tako i dalje raditi i molimo vas da nam pomognete u tome, uvažavamo vaše primjedbe, a mi ćemo nastaviti davati sve od sebe, davati ovome gradu ono što mu treba i ono što najbolje znamo i umijemo. Nadamo se da će nam se naš Andro vrlo brzo priključiti”, kazao je Nino Vela.

Komentiraj