Evo što su biografi Jackie Kennedy otkrili o bivšoj prvoj dami Amerike

Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis, bila je američka prva dama, potomkinja bogate američke obitelji francuskog podrijetla. U mladosti je bila novinarka i urednica Washington Times Heralda. Poznata je kao supruga 35. američkog predsjednika Johna F. Kennedya i prva dama Sjedinjenih Američkih Država od 20. siječnja 1961. do 22. studenog 1963. godine. Poslije suprugove pogibije u atentatu u Dallasu 1963., udala se za grčkog brodovlasnika Aristotelesa Onassisa, s kojim je bila u braku sve do njegove smrti 1975. godine. Nakon toga se vratila u Ameriku.

U njenoj biografiji ‘Život izvan najluđih snova’, autori su bivšu prvu damu Amerike prikazali u dosad neviđenom svijetlu – kao žderačicu muškaraca ovisnu o seksu.

Njezin suprug John F. Kennedy bio je poznat kao veliki zavodnik i ženskaroš. Njegova supruga Jackie uvijek je imala reputaciju uglađene dame, dražesne i ljupke žene koja je patila zbog njegovih afera. No, Jackie je, pišu, imala nezasitan apetit za seks isto kao i njen suprug John. Bila je strastvena i spavala je s mnogim muškarcima prije, tijekom i nakon njega: s Warrenom Beattyjem, Marlonom Brandom, Peterom Lowfordom, Paulom Newmanom, Gregory Peckom, Frankom Sinatrom… Jedan njen ‘bliski’ prijatelj, kaže da su njene afere bile motivirane stalnom željom za osvetom suprugu.

Jacqueline Kennedy Onassis umrla je 19. svibnja 1994. u 65. godini života.

Komentiraj