EVO GA OPET Butković Milanoviću: Zorane, što ja to čujem? Opet bježiš od mene, a tako sam se radovao…

Autor:

18.11.2022., Skabrnja - Dan sjecanja na skabrnjske zrtve u Domovinskom ratu obiljezava se polaganjem vijenaca na spomen obiljezje masovne grobnice. Predsjednik Zoran Milanovic, Oleg Butkovic, Photo: Sime Zelic/PIXSELL

Sime Zelic/PIXSELL

Gotovo cijelu kampanju za parlamentarne izbore Facebook ‘okršaje’ vodili su predsjednik Zoran Milanović i ministar mora, prometa i infrastrukture te potpredsjednik Vlade Oleg Butković. Upoznali smo tada i Milovu, a sve se utišalo nakon izbora. Do srijede navečer.

Ministar Oleg Butković opet se putem Facebooka obratio Zoranu Milanoviću. Razlog – predsjednik neće doći na današnju svečanu sjednicu Grada Rijeke, već ide u Nedelišće.

Evo što je napisao Butković:

“Zorane,

što ja to čujem? Opet bježiš od mene! Prvo si potvrdio da sutra dolaziš na svečanu sjednicu Grada Rijeke, a kad si čuo da ću ja biti izaslanik predsjednika Vlade RH, otkazao si dolazak i ideš na svečanu sjednicu Općine Nedelišće. Nemaš pojma koliko sam se radovao našem prvom susretu, nakon tvojih prijetnji meni i mojoj obitelji i tvog paničnog bijega iz našeg duela. Za razliku od tebe, mene ne vodi mržnja i ne želim ni tebi ni tvojoj obitelji ništa loše. Baš si me rastužio što ne dolaziš na ono isto mjesto na kojem si, prije dvije godine, hvalio moj rad.

P.S. Još se stigneš predomisliti.

Srdačan pozdrav, Oleg”.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.