Evo foršpana za film “Čuvaj me s leđa 2”, sniman je u Hrvatskoj što se itekako vidi

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson i Salma Hayek odlučili su ponoviti svoje uloge u filmskom hitu iz 2017. godine „Čuvaj me s leđa“ (The Hitman’s Bodyguard). Drugi dio ovog filma sniman je u travnju 2019. godine u Rovinju ali i još nekim lokacijama u Hrvatskoj što se može vidjeti na upravo objavljenom foršpanu za film „Čuvaj me s leđa 2“.

Osim Rovinja, film je sniman u Zagrebu, Rijeci, Karlovcu, Motovunu, Vodnjanu, Buju, Limskom kanalu i na otoku Biševo, ali sve te lokacije „glume“ Italiju. Radnja filma odvija se četiri godine kasnije kada se nastavlja prijateljstvo tjelohranitelja Michaela Brycea (Ryan Reynolds) i plaćenog ubojice Dariusa Kincaida (Samuel L. Jackson) koji moraju spašavati  Kincaidovu suprugu Soniu (Salma Hayek) kojoj prijete smrću. U filmu ujedno glume Antonio Banderas, Morgan Freeman, Richard E. Grant i Frank Grillo.

Iako prvi dio filma „Čuvaj me s leđa“ nije dobio osobite kritike, zaradio je 177 milijuna dolara u kinima diljem svijeta uz proračun od 30 milijuna dolara. Taj uspjeh omogućio je redatelju Patricku Hughesu da snimi i drugi dio filma.

Prvotno je bilo planirano da se film počne prikazivati u kolovozu prošle godine ali je zbog pandemije koronavirusa odgođen za 16. lipnja ove godine. Producenti filma smatraju da je ova kombinacija komedije i akcijskog filma idealna za nadolazeće ljeto.

Komentiraj