Glumica Evan Rachel Wood razotkrila Marilyna Mansona kao svog zlostavljača

Tijekom posljednjih nekoliko godina glumica Evan Rachel Wood više je puta tvrdila kako je bila u nasilnoj vezi koja je započeta krajem njenog tinejdžerskog razdoblja te je trajala nekoliko godina. Tada nije rekla o kojem je muškarcu riječ, a o toj nasilnoj vezi govorila je i u veljači 2018. godine kada je svjedočila pred komisijom američkog Kongresa. Već tada se sumnjalo, ali ne javno, da je riječ o pjevaču Marilynu Mansonu s kojim je Evan Rachel Wood započela vezu 2007., kada je imala 19 godina. Par se zaručio u siječnju 2010. godine ali su zaruke raskinute sedam mjeseci kasnije. U ponedjeljak je Evan Rachel Wood na Instagramu objavila kako je ime njenog nasilnika Brian Warner, što je pravo ime Marilyna  Mansona.

„Počeo je manipulirati sa mnom dok sam bila tinejdžerica i tijekom godina zastrašujuće me je zlostavljao. Isprao mi je mozak i manipulacijom me potčinio. Završila sam sa životom u strahu od osvete, ogovaranja i ucjene. Ovdje sam kako bi razotkrila opasnu osobu i prozvala brojne industrije koje su mu to omogućile prije no što uništi još mnogo života. Podržavam brojne žrtve koje ne žele više šutjeti“, napisala je u svojoj objavi Evan Rachel Wood, zvijezda HBO serije „Westworld“.

Ubrzo nakon ove objave, na Instagramu su svoja grozna iskustva s Marilynom Mansonom objavile još četiri žene. Jedna od njih je američki model Sarah McNeilly koja je napisala kako ju je Manson šarmirao, zatim je njome manipulirao, te kaže kako je zatim bila „emotivno zlostavljana, terorizirana i prestrašena“. „Zaključavao me u sobu kada sam bila ‘zločesta’, pri tome me ponekad tjerao da ga slušam dok zabavlja druge žene. Udaljio me od nekih prijatelja, u suprotnom mi je prijetio da će doći do njih. Čula sam priče drugih koje su pokušale ispričati svoje priče pa su im kućni ljubimci bili ubijeni. Krivio me za sve kako bi me napravio beznačajnom“, napisala je između ostalog Sarah McNeilly dodajući kako se na kraju razboljela od PTSP-a, ima psihičkih problema, što je sve utjecalo na njene privatne i poslovne odnose. Slično je napisala i Ashley Lindsay Morgan koja je s Mansonom bila u vezi prije 10 godina. Kaže kako je željela napustiti posao modela i postati glumica, Manson ju je isprva podržavao a kada su počeli živjeti zajedno cijela priča postala je vrlo mračna. Tvrdi kako je Manson odredio pravila ponašanja a za svako ponašanje koje se njemu nije dopadalo upadala je u probleme.

Pretprošle godine novinari su propitivali Marilyna Mansona o odnosu sa Evan Rachel Wood u kontekstu mogućeg nasilništva ali on nije želio govoriti o tome. Njegov glasnogovornik tada je rekao kako Manson ima divne odnose s bivšom suprugom Ditom von Teese i bivšom zaručnicom Rose McGowan, ali ne želi komentirati odnos sa Evan Rachel Wood.

Komentiraj