Tomislav Miletic/PIXSELL

EUROPSKI DAN JEZIKA Upoznajte osnove željenog stranog jezika – speak dating

Predstavništvo Europske komisije i ove godine obilježava Europski dan jezika i to pravom poslasticom za jezikoljupce: pripremili su speak dating na čak dvadeset jezika EU-a!

Što je to speak dating? Riječ je o kratkim (desetominutnim) individualnim tečajevima s izvornim govornicima na kojima će sudionici imati priliku upoznati osnove željenog stranog jezika – ili popričati na jeziku koji već poznaju.

Izbor jezika ove je godine zaista bogat pa tako polaznici za svoj speak date mogu odabrati bugarski, češki, danski, engleski, finski, francuski, njemački, grčki, irski, mađarski, talijanski, latvijski, litavski, nizozemski, poljski, portugalski, slovački, slovenski, španjolski ili pak švedski.

Svi koji svoje poznavanje stranih jezika prošire sudjelovanjem u najmanje tri brzinska tečaja ulaze u izvlačenje u kojem mogu osvojiti tečaj stranog jezika po izboru, bonove za kupnju knjiga i poklon-pakete organizatora.

Svi zainteresirani građani u našem se brzinskom jezičarenju mogu okušati u utorak (26.09.) od 16 do 19 sati u Kinu Europa (tečajevi počinju svakih 15 minuta), a dodatne informacije dostupne su na web‑stranicama i Facebooku Predstavništva Europske komisije.

Budite dio programa za Europski dan jezika!

Komentiraj