EurekaKids

FOTO: EurekaKids – dječje igračke za razvoj i bezbrižnu igru

EurekaKids, španjolski brand dječjih igračaka, nedavno je predstavio svoj asortiman didaktičkih, ali i razvojnih igračaka pretežno napravljenih od drveta i platna.

EurekaKids igračke većinom su napravljene od drveta ili platna, a pri izradi korištene su isključivo prirodne boje, pa su stoga sigurne, originalne i visokokvalitetne i namijenjene bezbrižnoj dječjoj igri, učenju. Asortiman prati napredak i kvalitetan razvitak djeteta od najranije dobi. Proizvode se pod strogim nadzorom stručnjaka, a njihov nastanak rezultat je potreba djece za pedagoškim, rekreacijskim i estetskim vrijednostima koji potiče maštu i kreativnost kod djece. Ove šarene igračke pogodne su i za djecu s posebnim potrebama ili poteškoćama u razvoju.

EurekaKids igračke

U EurekaKidsu posebno pažnju posvećuju ekologiji te im je cilj naučiti djecu koliko je važno živjeti u skladu s prirodom, a to pokazuju na najbolji način – kroz visoko standardiziranu ekološku proizvodnju.

Prilikom promocije EurekaKids, održana je i radionica na temu ‘Razvoj dječje motorike u najranijoj dobi’ koju je održala gđa. Anita Struški (bacc. med. techn) patronažna sestra s velikim iskustvom u ranom otkrivanju motoričkih poremećaja kod djece.

Anita Struški, bacc. med. techn

Dječja motorika je veoma važna za kontinuirani razvoj djeteta i potrebno je o njoj voditi računa te pratiti promjene koje se događaju sukladno s razvojem djece. Naime, djeca od rođenja prolaze različite faze razvitka i bitno je pravilno utjecati na njih. Finu motoriku definira se kao niz koordiniranih pokreta mišića šake, zglobova i kostiju, a djeca ju razvijaju kroz svakodnevne aktivnosti koje uključuju odijevanje, korištenje pribora za jelo i igru.

Upravo je igra sastavni dio djetetovog života, a upravo igračke u EurekaKids trgovini (Arena centar) će potaknuti motoriku, maštu i kreativnost.

EurekaKids trgovina u zagrebačkom Arena centru

Komentiraj