EUFORIJA U STOŽERU MILANOVIĆA: “Građani su izabrali, izabrali su republiku”

Nakon objave izlaznih anketa u Milanovićevu stožeru zavladala je euforija. Po prvim izlaznim anketama nakon drugog kruga predsjedničkih izbora, objavljenim u 19 sati, Zoran Milanović osvaja 53,25 posto glasova.

Siniša Hajdaš Dončić kazao je kako su jako zadovoljni izlaznim anketama: “Republika je pobijedila!”. Rekao je kako su sretni, ali i da čekaju prve službene rezultate te kako se nada da će se trend nastaviti. Zahvalio je svim biračima koji su izašli na izbore. “Građani su izabrali, izabrali su republiku!”, kazao je za Dnevnik.hr.

Nikola Jelić, glasnogovornik stožera Zorana Milanovića, izrazio je veliko hvala svim građanima i građankama Hrvatske koji su izašli na izbore i glasali.

“Izlazne ankete su razlog za slavlje, ali pričekat ćemo konačne rezultate iako ne sumnjamo da će oni potvrditi ove ankete”, rekao je za N1.

Kada je u pitanju glasanje u dijaspori kaže: “Hvala svima koji su glasali u Hrvatskoj za Zorana Milanovića i hvala svima u Hrvatskoj koji su glasali za njegovu protukandidatkinju. Ovo su izbori za predsjednika Hrvatske.”

Jelić je istaknuo kako su građani pokazali da žele predsjednika s karakterom i da je u svih šest mjeseci Milanović pokazao da ima karakter od prvog do zadnjeg dana, a kaže i kako smo danas vidjeli da se danas ponio kao čovjek s karakterom na izbornom mjestu.

Komentiraj