Euforična Billie Eilish započela je promociju vlastitog parfema “Eilish”

Billie Eilish najavila je da će se uskoro u prodaji pojaviti parfem ‘Eilish’ povodom čega je izjavila: “To je jedna od najuzbudljivijih stvari koje sam ikada radila u životu.”

Rekla je i da je jako uzbuđena otkrivši da je sudjelovala i na plasiranju  proizvoda koji se nalazi u bočici u obliku torza. Vidno uzbuđena i euforična zbog svog parfema Billie Eilish je na Instagramu objavila sljedeću poruku: “Jako sam uzbuđena što napokon s vama mogu podijeliti svoj debi miris ‘Eilish’ !!!!!!!!!!!!!! AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !! ovo je miris koji tražim godinama i godinama. Ovo je moj omiljeni miris na svijetu.”

Na Instagramu je i napisala zašto je toliko uzbuđena. “Mirisi su oduvijek bili ogroman dio mog života i postojanja otkad se sjećam, i bio je pravi san stvoriti ovaj miris i oživjeti moje ideje. Ovo je bila jedna od najuzbudljivijih stvari koje sam ikad napravila. Jedva čekam da bude tvoje !!!!! ”

Najavila je i da će parfem uskoro biti u prodaji. Osim promocije novog parfema Billie Elish će u subotu 23. listopada sudjelovati u velikom YouTube showu pod nazivom ‘Dear Earth’ koji se održava s ciljem poticanja gledatelja na aktivnije djelovanje protiv klimatskih promjena. Uz Billie Eilish u tom će događaju sudjelovati Barack Obama i Papa Franjo, te  BLACKPINK, Jaden Smith, Anitta i Tinashe.

 

 

Komentiraj