ESTRADA U SUZAMA “Hvala ti, pape. Volim te, pape. Plačem, pape. Oprosti mi, pape…svi plačemo”

Nacional

Za Oliverom žali čitava glazbena estrada, a oproštaji na društvenim mrežama se nižu, javlja tabloid.hr.

Smrt Olivera Dragojevića izazvala je emotivne reakcije njegovih kolega pa i političara. Od Morskog se vuka obožavatelji opraštaju preslušavanjem njegovih najpoznatijih hitova, a suradnici i prijatelji zasuli su društvene mreže porukama.

Nakon emotivnih oprođtaja Gibonnija, Gorana Karana i Cetinskoga, javili su se i Severina, Petar Grašo i Giuliano.

Severina je objasniča da je upravo na Oliverovim pjesmama učila govoriti prve riječi: “On je u mom DNK, u tvom i u tvom i u svima nama. Hvala ti, pape. Volim te, pape. Plačem, pape. Oprosti mi, pape…svi plačemo“, neutješno je napisala.

Jednako je neutješan i Petar Grašo kojem je Oliver bio jedna od najvažnijih osoba u karijeri.

View this post on Instagram

Otišao je čovjek koji je obilježio moj život na gotovo svim nivoima. Prvi je prepoznao talenat u meni, prvi uzeo moju pjesmu kao šesnaestogodišnjaku i pokazao mi put put kojim idem i danas.O našim druženjima i druženjima s njegovim sinovima dok smo bili djeca mogao bih pričati dugo ali neka to ostane zatvoreno u mojoj riznici dragocjenih sjećanja. Bez Olivera ja ne bih bio isti. Bez Olivera nitko ne bi bio isti. Danas se odlomio onaj zadnji most koji je spajao dalmaciju s nekim drugim vremenom-vremenom pjesme, sunca, mora, mog djetinjstva i svega onoga što je on činio svojim glasom, nebeskim talentom, humorom i pojavom koja je postala "svakodnevno dobro ". Postoje u životu stvari koje jednostavno "postoje" i čine život životom – jutarnja kava, kiša, sunce, Oliver.. Od danas dalmacija više nije ista. Nakon Runjića, Arsena i Borisa na neku drugu binu preselio se i posljednji kralj…. Zbogom Oliver i hvala ti i budi miran … Ostavio si nam neprocjenjivo blago, a mi ćemo ga čuvati i dalje se hvaliti svima da smo te imali i da te imamo!

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial) on

Otišao je čovjek koji je obilježio moj život na svim mogućim nivoima. Prvi je prepoznao talenat u meni, prvi uzeo moju pjesmu kao šesnaestogodišnjaku i pokazao mi put put kojim idem i danas. O našim druženjima i druženjima s njegovim sinovima dok smo bili djeca mogao bih pričati dugo ali neka to ostane zatvoreno u mojoj riznici dragocjenih sjećanja. Bez Olivera ja ne bih bio isti. Bez Olivera nitko ne bi bio isti.”

“Danas se odlomio onaj zadnji most koji je spajao dalmaciju s nekim drugim vremenom-vremenom pjesme, sunca, mora, mog djetinjstva i svega onoga što je on činio svojim glasom, nebeskim talentom, humorom i pojavom koja je postala “svakodnevno dobro “. Postoje u životu stvari koje jednostavno “postoje” i čine život životom – jutarnja kava, kiša, sunce, Oliver.

Od danas dalmacija više nije ista. Nakon Runjića, Arsena i Borisa na neku drugu binu preselio se i posljednji kralj…. Zbogom Oliver i hvala ti i budi miran … Ostavio si nam neprocjenjivo blago, a mi ćemo ga čuvati i dalje se hvaliti svima da smo te imali i da te imamo!”

Komentiraj