Eros Grezda ponovno u dresu Osijeka

Eros Grezda se vratio u Osijek. Albanski ofenzivac se nakon godinu i pol dana provedenih u Rangersu vraća se u Gradski vrt odakle je u kolovozu 2018. godine u transferu vrijednom 2,8 milijuna eura preselio na Ibrox.

Grezda je međutim u škotskom velikanu upisao samo 17 nastupa u kojima je postigao dva gola, a njegove usluge u prvoj momčadi Steven Gerrard nije koristio od travnja prošle godine te je i otvoreno kritizirao njegovo ponašanje.

U Osijeku je prethodno upisao 37 nastupa u kojima je postigao 8 golova, a u Hrvatskoj je nosio i dres Lokomotive dok je u Sloveniji igrao za Zavrč i Aluminij. Za reprezentaciju Albanije je u 12 nastupa upisao 1 gol.

Nogometaši Osijeka su s pripremama za nastavak sezone krenuli u subotu kada je trener Ivica Kulešević radio sa sljedećim igračima: Ivica Ivušić, Marko Malenica, Marko Barešić, Vedran Jugović, Karlo Kamenar, Antonio Mance, Marko Dugandžić, Petar Bočkaj, Josip Špoljarić, Tomislav Šorša, Benedik Mioč, Mile Škorić, Danijel Lončar, Marin Pilj, Boško Šutalo, Alen Grgić, Dion Drena Beljo, Marin Magdić, Todor Todoroski i Luka Marin. Najkasnije do utorka suigračima će se priključiti i Dmytro Lopa, Igor Silva, Gutieri Tomelin, Laszlo Kleinheisler, Ante Majstorović, Oliveira Talys, Mirko Marić, Jerry Mbakogu te Merveil Ndockyt. Zbog ozljeda pak s ostatkom momčadi ne treniraju Mihael Žaper i Alen Grgić.

Bijelo-plavi će glavni dio pripremama odraditi u Španjolskoj kamo putuju 11. siječnja, a tamo će odigrati prijateljske utakmice s Puskas Akademijom, Nurnbergom, Dinamom Bukurešt i Lokomotiv Moskvom. U 20. kolu HT Prve lige Osijek će 2. veljače gostovati kod Gorice.

Komentiraj