“Ovo je bila prilika koja dolazi jednom u životu”, izjavio je Ante Erceg nakon objave da je novi igrač Al Ahli Shababa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Kako navode hrvatski mediji, Erveg je prodan za oko 1.8 milijuna dolara, dok će mu godišnja plaća biti oko milijun dolara. “Koliko god mi je bilo teško otići, u 29. godini moram misliti na sebe i svoje. Hvala vodstvu kluba koje je poštivalo moju želju. Bilo je svakakvih nerealnih priča po medijima, no koliko je to igrača mojih godina ostvarilo ovakav transfer iz HNL-a?”, kazao je Erceg dodajući kako vjeruje da će navijači razumjeti njegovu odluku.

Ponovio je kako je odlazak bila njegova odlukai želja. “Ljudi iz kluba, neovisno o transferu, svim su me silama nagovarali na ostanak u klubu, ali od početka imamo odnos poštovanja i povjerenja. Hvala im što su prepoznali moj doprinos klubu i dozvolili mi da napravim ovaj korak. Split je moj grad, Hajduk moj klub i nadam se da ću, ako bude sreće, karijeru završiti u najdražem dresu”, poručio je.

Komentiraj