EPL Yakutian Diamonds

EPL DIAMOND Poznata dijamantna kuća poklonila dijamantni privjesak Severini

Poznata dijamantna kuća EPL Diamond poklonila je dijamantni privjesak Severini.

Severina kao Regionalna pjevačka zvijezda osvojila je prekrasan i vrijedan dijamantni privjesak u obliku zvijezde s 20 dijamanta, dok je Renata Sopek kao model zablistala u dijamantnom nakitu EPL Yakutian Diamonds.

Za Renatu Sopek odabrane su chandellier naušnice i statement prsten iz ekskluzivne kolekcije EPL Yakutian Diamonds, a nosila je i upečatljivi zaručnički prsten sa solitaire dijamantom.

EPL Diamond bila je sponzor eventa Story hall of fame, tvrtka je ulazak na hrvatsko tržište ostvarila 2015. godine otvaranjem prvog prodajnog salona ‘EPL Yakutian Diamonds’ u Centru Cvjetni u Zagrebu. 

EPL Diamond neraskidivo je povezana s idealno rezanim jakutskim dijamantima iz srca hladnog Sibira. EPL Diamond međunarodno je poznati brend koji kupcima nudi idealno rezane, najčišće jakutske dijamante, jamči autentičnost i besprijekorne proporcije.

Zaštitni znak tvrtke su tzv. ‘Firing Ice’ dijamanti koji imaju izvanredne karakteristike boje i čistoće, što potvrđuje i činjenica da je samo 0,001% neobrađenih dijamanata na svijetu pogodno za proizvodnju koja može nositi ime ‘Firing Ice’. Tvrtka  je dugoročni klijent tvrtke Alrosa, najveće svjetske grupe rudnika dijamanata te je član programa Alrosa Alliance.

Salon EPL Yakutian Diamonds želi Vam ugodnu kupovinu, te Vam želi dobrodošlicu u trgovačkom Centru Cvjetni u Zagrebu.

EPL Yakutian Diamonds
Dijamantna Zvijezda za Severinu
EPL Yakutian Diamonds
Renata Sopek zablistala je s chandellier naušnicama Yakutian Diamonds

Komentiraj