YouTube

Emirates slavi dolazak stotog Airbusa A380 s posebnim popustima

Stotinu zrakoplova u devet godina, vrijeme uistinu leti: Kad Emirates, najveća međunarodna zrakoplovna kompanija, ove jeseni dočeka svoju stotu perjanicu – Airbus A380, bit će to prvi takav događaj u zrakoplovnoj industriji.

S flotom koja sadrži 260 širokotrupnih zrakoplova, Emirates je najveći operater zrakoplova tipa A380 i Boeing 777, a povodom ove povijesne prekretnice, tvrtka predstavlja posebne cijene za hrvatske zaljubljenike u putovanja, koji putuju ekonomskom i poslovnom klasom na niz odredišta iz Emiratesove svjetske mreže destinacija i koji svoje karte rezerviraju prije 13. rujna ove godine.

Posebna cijena primjenjiva je po osobi za povratni let iz Zagreba i uključuje sve zrakoplovne pristojbe. Tarifa poslovnog razreda je po osobi uz uvjet da dvoje odraslih putuju zajedno.

Tako dnevni let Emiratesa između Zagreba i Dubaija zrakoplovom tipa Boeing 777-300ER otvara mogućnost putnicima da samo s jednim presjedanjem u Emiratesovom modernom čvorištu u Dubaiju otputuju u više od 150 destinacija iz Emiratesove mreže, i to upravo zrakoplovom tipa Airbus A380, među kojima se ističu Šangaj, Peking, Bangkok i Kuala Lumpur, Sydney i Melbourne te mnoge druge.

Emiratesov Boeing 777-300ER s konfiguracijom od tri klase, nudi osam privatnih apartmana u prvoj klasi s kliznim vratima koja osiguravaju potpunu privatnost, osobni mini bar i potpuno prilagodljiva sjedala. Poslovna klasa nudi 42 ležajna sjedala dok ekonomska može ugostiti čak 310 putnika.

Kao i na drugim Emiratesovim letovima, putnici koji lete iz Zagreba mogu ponijeti prtljagu težine do 35 kg za ekonomsku, 40 kg za poslovnu i 50 kg za prvu klasu. Putnike na svim letovima dočekuje i Emiratesovo multinacionalno kabinsko osoblje, a tijekom leta mogu uživati u gurmanskim obrocima, vrhunskim vinima, opuštajući se uz nagrađivani zabavni sustav ICE. Naime, Skytrax ovaj sustav zabave na letu, koji nudi više od 2 500 kanala na zahtjev te filmove, televizijske programe, igre, audio knjige te glazbu iz svih dijelova svijeta, 13 godina zaredom proglašava najboljim.

Putnici koju putuju prvom ili poslovnom klasom zrakoplova A380, mogu posjetiti i luksuzni Onboard Lounge, popularno mjesto okupljanja na letu, gdje mogu uživati u ukusnim kanapeima, ekskluzivnim vinima i drugim vrstama pića. Ranije ove godine, Emirates je predstavio potpuno nov dizajn loungea nadahnut unutrašnjošću luksuznih brodskih kabina. Prvi Emiratesov zrakoplov s obnovljenim loungeom premijerno je poletio u srpnju ove godine.

Posebni popusti za Emiratesove letove odnose se na rezervacije isključivo od 4. do 13. rujna 2017. godine pa se preporuča ranije planiranje putovanja.

Ponude su važeće za putovanja između 11. rujna i 13. prosinca 2017. godine. Posebne cijene ovise o dostupnosti i individualnim zahtjevima vezanima za let.

Karte se mogu rezervirati preko internetske stranice www.emirates.com/hr, telefonom na broj 01 482 9493 ili preko ovlaštenih putničkih agencija. Putničke agencije mogu naplatiti drugačiji iznos za ovu akciju.

Komentiraj