Elton John u svojoj kolekciji ima preko 130.000 CD-a i vinila

Popularni pjevač koji je ove godine napunio 73 godine objasnio je da njegova cjelokupna velika glazbena kolekcija nosača zvuka ostaje u njegovoj kući, a nikako u spremištu, kako bi joj mogao u svakom trenutku pristupiti.

“Imam preko 120 000 CD-a i 15 000 komada vinila. Pohranjeni su po brojnim policama koje se nalaze u mojoj kući“ rekao je pjevač za magazin Goldmine naglasivši da su mu ipak draži albumi na vinilu. Komentirajući situaciju vezanu uz lockdown i otkazivanje svih nastupa John je izjavio da sada ipak provodi više vremena sa svojom obitelji iako se osjeća i te kako sretnim što je imao priliku raditi ono što voli proteklih 50 godina, te dodao:

“Gledajući svoj sadašnji život to je bez sumnje najbolji period mog života jer se sve promijenilo kada smo David i ja dobili svoje dječake. S djecom ne možete živjeti a da se ne zamislite i ne pogledate unazad svoj život i primijetite sadašnju ljepotu i svoj život u ovom trenutku. Pomogli su mi da se usredotočim na sadašnjost i tjeraju me da cijenim svoju prošlost.“

Komentiraj