John Pavlish

ELITE MODEL LOOK Ovog vikenda regionalni casting se održava u Dalmaciji

Iza nas je prvi vikend regionalnih castinga Elite Model Look Croatia by Maybelline NY, koji je dio najprestižnijeg svjetskog natjecanja za modele.

Natjecanje putem kojeg su mnogi poznati top modeli ostvarili svoje svjetske karijere (Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio, Stephanie Seymour, Julia Saner i dr.), a sada nudi jedinstvenu priliku hrvatskim curama i dečkima da ostvare svoj san i slijede put top modela.

Nakon prvog kruga u Gradu Zagrebu, žiri sastavljen od Jelene Balić i Šime Eškinje, Marka Lovrića, Kristine Šalinović i Leae Kubović izabrali su lica koja će svoju šansu okušati u drugom krugu natjecanja.

“Zadovoljni smo odazivom kandidata i odrađenim castinzima te sa veseljem očekujemo nadolazeći vikend u Dalmaciji”, rekao je Marko Lovrić, direktor agencije Relatum Model Management, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama.

“Pobjednike se ne bira samo po fotogeničnosti, osobnosti ili prirodnoj ljepoti, već po nečemu posebnom, što ih izdvaja od drugih, tako da svatko ima jednake mogućnosti”, ističu iz Relatum Model Managementa, organizatora ovog prestižnog natjecanja.

Još uvijek nije kasno da ostvarite san o karijeri modela, jer se 1. travnja u City Center one Split te 2. travnja u Supernova centru u Gradu Zadru s početkom u 16 sati, održavaju regionalni castinzi Elite Model Look Croatia 2017.

Žiri koji čine Marko Lovrić, poznata modna fotografkinja Mare Milin, prošlogodišnja pobjednica hrvatskog Elite Model Look-a, Ana Nikšić, nekadašnji model s pariškom adresom, Lea Kubović te mlada nada modne fotografije Ivan Gudić će odlučivati koji kandidati idu na nacionalni casting koji će biti održan 13. svibnja u Gradu Zagrebu.

Podsjetimo, nakon nacionalnog castinga, osam ženskih i šest muških natjecatelja biti će pozvani na finale hrvatskog Elite Model Look-a u lipnju.

Konačni cilj je osvojiti mjesto na svjetskom finalu zajedno s više od 50 djevojaka i mladića odabranih u više od 30 zemalja i osigurati dvogodišnji ugovor s agencijom Elite.

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, kandidati moraju biti u dobi od 14 do 22 godine te za djevojke minimalna visina 172cm, a za dečke minimalna visina 183cm.

Svi koji se prijavljuju ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

Sve novosti pratite na www.elitemodellook.hr, facebook.com/EliteModelLookCroatia te instagram.com/eml_croatia.

Komentiraj