Danijel Galić

Elegantni editorijal najavljuje ekskluzivnu reviju ELFS-a

Klasična ženska ljepota oduvijek je bila inspiracija brojnim svjetskim umjetnicima i dizajnerima. Svoju muzu za najnoviju modnu kampanju su dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić pronašli u Jeleni Lešić, televizijskoj voditeljici i bivšoj Miss Universe s uspješnom manekenskom karijerom.

Odličnim editorijalom predstavljaju kolekciju Chameleon i najavljuju modni spektakl u Hrvatskom institutu za povijest (13. travnja), kojim će obilježiti petnaest godina u fashion industriji.

“Divim se dečkima iz godine u godinu i pratim njihov rad od samih početaka, kada sam se i sama počela baviti manekenstvom. Zahvalna sam što su mene odabrali za lice najnovije kampanje koja je i kruna njihova dosadašnjeg poslovanja. Ova kolekcija mi se posebno svidjela zato što ističe ljepotu ženskog tijela na jedan decentan i elegantan način. Snimanje je proteklo savršeno, više kao druženje starih prijatelja, a uz to smo odradili odličan posao“, rekla je Lešić.

“Nova kolekcija iskorak je prema minimalizmu. Linije su jednostavne i stroge, a poigravali smo se sa zanimljivim konstrukcijskim rješenjima. Koloritom smo se vratili šarenim počecima ELFSA, a decentne damske stajlinge upotpunili smo malenim luksuznim torbicama u trendovskim bojama. Inspiracija za ovu kolekciju bila nam je klasična ženska ljepota, a Jelena Lešić uistinu predstavlja upravo to“, objasnio je Tandarić.

Komentiraj