EKSTREMIZAM: Bosanske Vijesti ummeta pozdravile napad na Bruxelles i najavile nove terorističke akcije

Internetski portal Vijesti ummeta na bosanskom jeziku koji prenosi stajališta Islamske države (IS) i ekstremističkih skupina pozdravio je terorističke napade na Bruxelles te je zaprijetio novim terorističkim napadima na ‘križarske države’ kao odmazdu za napade na IS.
“Ponavljamo križarskim zemljama da ih očekuju crni dani od Islamske države zbog neprijateljstva i borbe koju vode protiv nje. A ono što slijedi je, Alahovim dopuštenjem, još žešće i gorče”, navode Vijesti ummeta koje podržavaju terorističke aktivnosti Islamske države.
Pozdravili su terorističke napade u središtu Belgije.
“Alahovom milošću i uspjehom, skupina specijalnih operativaca vojske ISIL-a, Alah joj ponos dao, izvršila je napad na belgijske križare, koji se nisu prestali boriti protiv islama i njegovog naroda. Alah je pomogao našu braću i ubacio strah i teror u srca križara i to u njihovom uporištu”, dodaje se u obavijesti portala Vijesti ummeta.
Pri tome su pojasnili kako je nekoliko vojnika terorističke organizacije ISIL-a u Bruxellesu izvelo napad opasani eksplozivnim pojasima i strojnicama napadajući precizno odabrane mete u Bruxellesu, glavnom gradu Belgije.
Vijesti ummeta izvješćuju da su u napadu ubili više desetaka križara te ranili više od 210 državljana ‘ostalih križarskih zemalja’, te su pri tome naveli kako zahvala za to ‘pripada samo Alahu’.
“Hvala Alahu na preciznosti i uspjehu. Molimo Alaha da primi našu braću među šehide (mučenike)”, navode Vijesti ummeta.

Komentiraj