HINA / Oksana TOSKIĆ / TANJUG

EKSPLOZIJA DŽIPA U Beogradu likvidiran član klana Luke Bojovića

U Beogradu je u utirak ubijen Siniša Milić (45), pripadnik kriminalne skupine Filipa Koraća, suradnika Luke Bojovića, javlja Telegraf. Milić je stradao u eksploziji džipa. U njegov je džip vjerojatno postavljena bomba koja je ciljala baš vozačevu stranu auta jer je taj dio raznesen.

Svjedoci su za portal ispričali kako je vozač nakon eksplozije, zarobljen u uništenom vozilu, vrištao od bolova. Nekoliko minuta trajala je njegova agonija, nakon čega je podlegao ozljedama.

Milić je 2015. godine uhićen pod sumnjom da je planirao napad na Aleksandra Vučića. Rođen je 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali više od 20 godina živio na relaciji Beograd – Podgorica – Bar.

Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije. Od 2010. godine službeno je zaposlen u podgoričkoj agenciji za osobno osiguranje “Conccot”, dok je u policiji Crne Gore označen kao jedan od najistaknutijih članova barsko-budvanskog kriminalnog klana, kojem je radno mjesto u privatnoj agenciji samo paravan za mutne radnje.

Komentiraj