NACIONAL OTKRIVA da je predsjednik SDP-a Davor Bernardić bivšeg stranačkog šefa Zorana Milanovića optužio da stoji iza pokušaja njegove smjene nakon što su se njih dvojica nedavno više puta tajno sastali te je Milanović odbio Bernardićevu ponudu da bude predsjednički kandidat SDP-a

Nacional ekskluzivno saznaje da su se posljednjih tjedana sadašnji predsjednik SDP-a Davor Bernardić i bivši premijer i Bernardićev prethodnik na mjestu šefa SDP-a Zoran Milanović barem dva puta potajno privatno sreli, i to na zahtjev Bernardića. Ta činjenica, koju je Nacionalu potvrdio izvor iz najveće blizine Zorana Milanovića, baca sasvim novo svjetlo na pravu prirodu sadašnje žestoke bitke koja se vodi u vrhu SDP-a. Prema onome što posljednjih dana javljaju mediji, stječe se dojam da su Bernardić i Milanović u bespoštednom ratu, koji posebno potkrepljuje sam Bernardić.

Pričitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakIslamska država objavila videosnimku napada na turiste u Tadžikistanu
Sljedeći članakHNB “U optjecaju rekordan broj krivotvorenih novčanica eura”
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.