EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO: Cijela vaterpolska reprezentacija u samoizolaciji, jedan igrač pozitivan

 

Cijela hrvatska vaterpolska reprezentacija nalazi se u samoizolaciji. Kako nacional.hr ekskluzivno doznaje ‘Barakude’ su također bile na rođendanskoj proslavi zagrebačkog odvjetnika Pere Lozice na Korčuli. Kako doznajemo, koronavirusom je zaražen vaterpolist Ante Vukičević, dok su svi ostali reprezentativci u samoizolaciji i čekaju rezultate testiranja.

U međuvremenu su iz HVS-a priopćili kako igrači nisu bili na rođendanu zagrebačkog odvjetnika Pere Lozice na Korčuli, koji je bio tri dana prije nego su se reprezentativci okupili na Korčuli.

“Istina je da unutar Hrvatske vaterpolske reprezentacije imamo igrača pozitivnog na koronavirus, koji se nažalost u cijelom svijetu uvukao u sav sportski i ostatak regularnog života. No igrači naše vaterpolske reprezentacije nisu bili, a niti su mogli biti ni na kakvoj rođendanskoj proslavi za koju se navodi da se na njoj proširio virus. Naime ona se održala 6. kolovoza, a reprezentacija se na Koručuli tek okupila tri dana kasnije, odnosno 9. kolovoza uvečer”, rekao je izbornik Ivica Tucak.

Podsjetimo, kako je u današnjem broju objavljeno u tiskanom izdanju Nacionala, riječ je o rođendanu zagrebačkog odvjetnika Pere Lozice održanom na otočiću Stupe  6. kolovoza. Bila je to privatna proslava za više od 100 ljudi među kojima su bile i Maja Šuput i Severina Kojić, koja je ubrzo nakon toga objavila da je pozitivna na koronavirus, a zarazio se i sam Pero Lozica. Testirani su i članovi njegove obitelji.

EKSKLUZIVNO: Nakon nastupa na korona-partyju slavnih, umjesto da je u samoizolaciji, Nina Badrić pozira s Berošem

Hrvatski vaterpolisti nalaze se usred priprema za turnir u Šibeniku, a Hrvatski vaterpolski savez objavio je da su ‘Barakude’ prije četiri dana odigrale utakmicu protiv juniora, i to usred korčulanskog arhipelaga, pred otočićem Vele Stupe i Moro Beach Stupe. U velikom tekstu za Slobodnu Dalmaciju tada su objavljene fotografije koje pokazuju da su vaterpolisti i tom prigodom boravili na prostoru tog bara.

 

Komentiraj