ŽELE SPRIJEČITI PREMIJEROV PLAN DA SPORNU SPOMEN-PLOČU UKLONI U RUJNU I TAKO IZAZVATI PAD VLADE I SMJENU PLENKOVIĆA S ČELA HDZ-a

Vodstvo HDZ-a sumnja da je desno krilo te stranke potpomognuto dijelom braniteljske populacije započelo operaciju s krajnjim ciljem destabilizacije i rušenja prvo Vlade, a potom Andreja Plenkovića s vrha te stranke. Sumnjaju da su s tom operacijom povezani i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić i Đuro Glogoški, poznati predstavnik braniteljske populacije, naročito iz vremena šatoraških prosvjeda, s ciljem destabilizacije Vlade premijera Zorana Milanovića. To je Nacionalu potvrdio visoki politički izvor blizak Andreju Plenkoviću.

Više pročitajte u novom broju Nacionala… 

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakPRAVAC OTOK Vlašić u Evertonu za devet milijuna funti
Sljedeći članakACO ODLUČIO Bogdanović i Šarić napadaju medalju na Eurobasketu bez Mavre
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.